Tot 2 maal toe geen bevestigingsmail ontvangen. Wel op hetzelfde e-mailadres een verzendbevestiging van de vervoerder ontvangen. Misschien toch iets niet helemaal goed in de verzendinstructie?
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenOP 4april .j.l. een derde mail gestuurd over een verkeerde levering.U antwoordt gewoon niet.Geld binnen en laat verder de klant maar barsten.
Pluspunten
Scherpe prijs. Grote keuze. Uitstekende en supersnelle levering.
VerbeterpuntenLampen van 7 watt kunnen nu al meer lumen genereren dan de voorziene lamp.
Pluspunten
goede website snel geleverd
Verbeterpuntenminder gooien met de artikelen. nu was er iets stuk
Pluspunten
Makkelijk te. Bestellen en snelle levering.
VerbeterpuntenEen ander bezorgings dienst gebruiken moest buiten mijn buurt pakketje halen.
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenOntvang slecht ingepakte kapotte lamp, hoor niets terug op mijn mail hierover, alleen een verzoek tot beoordeling.
Pluspunten
E-mail met update over de orderstatus, de order werd zelfs een dag eerder verzonden (en geleverd) dan verwacht wat goed te volgen was met het track & trace nummer. De lamp was goed verpakt en is prachtig!
VerbeterpuntenGeen - voor ons verliep alles heel soepel.
Reageren op e-mail
jammer dat er geen retour biljet bij zit
Kazemat 21
3905 NR Veenendaal
Groot Assortiment Lampen en Verlichting op Lampenwebshop Lampenwebshop biedt u sinds 2008 een ruime keuze aan lampen en verlichting in een mix van verschillende stijlen: strak & modern, klassiek & landelijk, industrieel of juist eenvoudig. Dit is de kracht van Lampenwebshop welke haar lampen en verlichting zo bijzonder en veelzijdig maakt. Zo is Lampenwebshop niet alleen origineel en creatief maar bovenal betaalbaar. Bekijk ook eens onze Outlet waar alle laatste modellen, nieuw en in doos, voor spotprijzen worden aangeboden, met kortingen tot wel 70% !