tot nu toe waardeloos!!!

begin vorige week bestelling geplaatst. Lampen zouden begin deze week verzonden worden. Nog niets vernomen, ook niet na een mail naar de Lampenwebshop. Is een cadeau voor Kerstmis. Op mijn account staat hetzelfde als vorige week. Geen prettig gevoel over deze bestelling. Slechte service en communicatie. We wachten af.

Niet goed

Ik heb melding gekregen dat mijn pakje bezorgd is. Maar er is geen koerier langs geweest, en heb niets ontvangen. Ik vraag me af waar mijn pakje gebleven is....

De lamp heb ik al eerder besteld. Zeer tevreden over. Daarom nog 1 besteld.

De lamp is alleen nog steeds niet in mijn bezit. Volgens DPD zou het pakket 25 december aankomen. Sinds vandaag staat er geen datum. Dus ik blijf nog even afwachten. :) ik ben benieuwd wanneer wel.....

Top product.!

Top verkoper

Binnen 1 dag geleverd met dpd precies op tijd met tijdslot binnen een uur ondanks deze drukke tijd. Product is prima.

Goede kwaliteit en prima service.

Probleemloos bestellen. Snelle levering en informatie. Dank U!

Helemaal tevreden van correct en snelle levering

Exact ontvangen wat besteld werd met een snelle levering. Aanrader !

Goeie service en kwaliteit.

Ben erg blij met mijn nieuwe lampen!

Snelste bezorging ooit

Binnen 24 uur binnen supersnel mooie lamp had nog wat bevestigings materiaal bij gekunt zodat hij makkelijke op te hangen was maar dochter blij ben ik ook blij

Bestelling vertraagd en geen communicatie

Ik heb meerdere keren achter mijn bestelling aangebeld en gemaild. Op mijn e-mails heb ik nooit reactie gekregen. Telefonisch contact was ook vaag. Geen excuses en geen duidelijkheid over de levering van mijn bestelling. Kortom, slechte communicatie en ik ga hier niet zo snel nog iets bestellen.

Bestelling prima geleverd. Op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Goed verpakt en op tijd bezorgd.

Nog niet geleverd

Op zaterdag besteld, op de vrijdag erna nog steeds onderweg, terwijl ik bericht kreeg dat het pakket op dinsdag zou worden bezorgd. Ondertussen word ik wel gevraagd om een review te schrijven... Niet tevreden dus.

Uitstekende service, top!

En Hij sprak: "Er zij licht."

En hij zag dat het goed was.

De levering was snel op mijn adres, super.

Snel geleverd en de lamp is goed

Top geregeld!

Snelle en nette service, mooie lampjes precies zoals op het plaatje. Wij zijn blij!

top service

Mijn oude adres in gevuld en ze belde netjes dat dit waarschijnlijk niet kopte

Verpakking in tact; niets beschadigd Beertje zit op de kast.

Snel

Heel tevreden, snelle levering.

goede prijs/ kwaliteit

scherpe prijzen en snelle bezorging.

Ruim assortiment en snelle levering

Correcte levering met een juiste prijs / kwaliteit verhouding.

Geen specifieke opmerkingen.

Super snel

Super snel en erg netjes verpakt.

Kazemat 21

3905 NR Veenendaal

Over Lampenwebshop

Groot Assortiment Lampen en Verlichting op Lampenwebshop Lampenwebshop biedt u sinds 2008 een ruime keuze aan lampen en verlichting in een mix van verschillende stijlen: strak & modern, klassiek & landelijk, industrieel of juist eenvoudig. Dit is de kracht van Lampenwebshop welke haar lampen en verlichting zo bijzonder en veelzijdig maakt. Zo is Lampenwebshop niet alleen origineel en creatief maar bovenal betaalbaar. Bekijk ook eens onze Outlet waar alle laatste modellen, nieuw en in doos, voor spotprijzen worden aangeboden, met kortingen tot wel 70% !