Snelle levering, makkelijk te bestellen.

Makkelijk en toegankelijke site, product snel geleverd. Het enige wat ik miste was een handleiding.

Matig

Duurt lang voordat pakket binnen is en er ontbreekt dan ook nog n lamp.

Snel verzonden en de lamp is zoals hij op de foto stond dus helemaal goed.

Super l

Snelle levering en een hele mooie lamp

Vriendelijk, snel, behulpzaam, komen afspraken na.

Goed bedrijf.

Snelle levering!

Mooie lampjes, vlotte levering (volgende dag al). Blij mee!

Zeer snel geleverd en kwaliteit wat ik er van verwachten

snelle levering en netjes bezorgd

dit was de 1e keer dat ik bij lampenshop online hebt gekocht prima en snel geleverd goed verpakt en zonder schade na diverse sites te hebben bezocht hier uitgekomen gelet op de prijs De bezorger was zeer correct en vriendelijk en was zelfs eerder dan de aangegeven tijdszone Zeker aan te bevelen

Lamp snel geleverd maar beschadigd

Meteen contact opgenomen toen ik de lamp ontving en bleek dat ie beschadigd was. Gebeld en gemaild.... Na 3 dagen nog geen reactie over hoe dit op te lossen!

Bestelt volgende dag in huis. Super.

Super.

Keurig op de hoogte gehouden en optijd geleverd

Snelle bezorging

Goed en efficiënt

Gewoon prima

Snelle levering, mooie lamp dus helemaal tevreden.

Goed geleverd. Als was veilig en goed verpakt.

Goed geleverd. Als was veilig en goed verpakt.

Alles perfect

Alles goed geregeld

Volgens verwachting.

Volgens verwachting en snel geleverd.

Goed snel geleverd

Product voldoet aan verwachting

Service is niet ok

Ik bestel lampjes. Eenmaal aangekomen werken ze niet. Stuur je een mail naar de support dienst maar krijg je na een week nog geen reactie. En als je de lampjes zelf terug moet terug sturen moet je zelf voor de kosten opdraaien (en dit omdat de lampjes niet werken :-S... vind ik niet correct)

Goed geprijsd en snelle verzending

De 2 klemlampen voor bij ons bed waren super goedkoop en snel geleverd. Wel balen dat er eentje gelig verkleurd was, de andere was gewoon nog spierwit. Geen zin om het om te ruilen en verder werken de lampen prima.

FRAUDULEUZE PRAKTIJKEN - GELD KWIJT EN GEEN VERLICHTING

we hebben hier te maken met een frauduleuze leverancier. We hebben maanden geleden onze bestelling geplaatst en betaald. Nu zijn we maanden laten en hebben we nog steeds onze verlichting niet ontvangen, ons geld zijn we wel kwijt. Er wordt ook niet meer gereageerd op de vele mails die we al gestuurd hebben! Iedereen die dit leest, niets via de website www.Lampenwebshop.nl bestellen, want dan ben je je geld kwijt!!

Wonderbaar

gewoon keigoed...... Bekijken,vergelijken,bestellen....en klaar is kees! Alles zoals beloofd! Vlotte bestelling,vlotte afhandeling. Vandaag besteld, morgen in huis en alles keurig en veilig verpakt. Was het maar overal zo..... Voor mij geen twijfels,ergens anders hoef ik niet meer te kopen!

communicatie nihil

Lange levertijd die dan nog eens verlengd werd; Dit zonder te laten weten. Geen antwoord op mail. Het stopcontact is prachtig maar het gevoel bij deze transactie is wrang. Als ik het ergers anders vind zal ik het daar eerder kopen/bestellen.

Heel slecht

Bestelling zonder enig contact niet uitgeleverd terwijl deze wel betaald is. Zit nu al weken te wachten

Wacht nog steeds op levering

25 juni lampen besteld. Volgens website zou het 1 dag duren. Wel met waarschuwing dat door Corona....... 2 weken later zelf maar mail gestuurd. Reactie: Niet op voorraad, 2 weken wachten. Na ruim twee weken heeft mn vrouw gebeld. Reactie: waarschijnlijk bij volgende levering. Nu op 11 augustus, dus 6 weken later nog steeds geen lampen.

Snel geleverd. Helemaal top

Kazemat 21

3905 NR Veenendaal

Over Lampenwebshop

Groot Assortiment Lampen en Verlichting op Lampenwebshop Lampenwebshop biedt u sinds 2008 een ruime keuze aan lampen en verlichting in een mix van verschillende stijlen: strak & modern, klassiek & landelijk, industrieel of juist eenvoudig. Dit is de kracht van Lampenwebshop welke haar lampen en verlichting zo bijzonder en veelzijdig maakt. Zo is Lampenwebshop niet alleen origineel en creatief maar bovenal betaalbaar. Bekijk ook eens onze Outlet waar alle laatste modellen, nieuw en in doos, voor spotprijzen worden aangeboden, met kortingen tot wel 70% !