Gewoon erg goed !

Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding 3 likstenen kopen en 3 cadeau krijgen. En ik heb de bestelde liksteen binnen enkele dagen thuis bezorgd gekregen. Meer dan tevreden!!!

Correcte en super snelle levering

Himalaya zoutstenen gekocht 3 kopen, 3 gratis. Alles correct verlopen en super snelle levering.

Altijd goed en gezellig.

Kom al jaren bij de horse top shop en nog nooit problemen. Wordt altijd oplossingsgericht gedacht. Prima service.

Fijne winkel, vriendelijk personeel

Je kunt er heerlijk op je gemak rondkijken en bij vragen word je goed geholpen met eerlijk advies. Heb je even wat minder tijd? Dan bestel je via de overzichtelijke website en ligt je bestelling de volgende dag klaar om opgehaald te worden. Zeker nu de merken uitgebreid kunnen gaan worden is bijna alles verkrijgbaar, echt top!

Snel, goede, top product = tevreden!

perfecte levering

snelle afwerking en mooie kwaliteit.

Fijne service

Snel verzonden en ontvangen.

Super!!

Snelle levering en gewoon hele goede service.

Super snelle en goede service!

Ik had een deken besteld, dezelfde dag nog opgestuurd en de volgende dag in huis. Super snel en netjes verpakt.

Klantvriedelijk en goede kennis van zaken

Zeer behulpzaam team. Persoonlijk contact is heel prettig. Er is altijde wel tijd voor een gezellig praatje. Goede kennis van zaken.

Ik had nog even gebeld voor de cap, kreeg een super vriendelijke dame aan de lijn. En de cap is snel en in goede orde ontvangen.

Eerste bestelling en die is prima bevallen! Fijn geprijsd artikel, snel verzonden en goed verpakt.

Een artikel besteld en deze was tot in de puntjes netjes ingepakt. En dan nog eens lekkere snoepjes voor de paardjes erbij als kado. Echte paardenrennen met een hart

Top for horse owners

Snelle levering en goed verpakt

Horsetopshop denkt met me mee en is zeer klantvriendelijk

Snel en netjes

Snelle service en netjes verpakt.

Excellent !!

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd !! Top Horse Shop.

Fijn geholpen toen pakketje was kwijtgeraakt met de post

Fijn geholpen toen pakketje was kwijtgeraakt met de post

Snel verzonden, goed contact

Had een foutief adres ingevuld, kreeg direct vriendelijk mailtje en alsnog is het super snel opgestuurd. Onwijs blij mee, zou er zo weer bestellen !!

Aankoop product niet op de webshop

Ik kon via horsetopshop een product bestellen welke niet op de website stond maar er werd wel moeite gedaan om het product voor mij te bestellen en snel te bezorgen Top service

Snelle service, product zoals verwacht

Goede levering van product en wat ik ervan verwacht had, zou zeker weer wat bestellen.

Heel prettig contact en snel geleverd.

Ik heb een product ontvangen wat ik in eerste instantie bij een andere shop had besteld, maar daar geannuleerd heb. De levertijd en vooral de communicatie verliep daar niet prettig. Bij hore top shop een hele andere ervaring! - goed bereikbaar! - reageert snel - neemt de tijd voor je - is duidelijk en schept realistische verwachtingen - levert super snel - Er zat nog een extraatje in de doos, super attent! Het is dat ik dit product maar 1x nodig heb, maar ik zou voor andere producten zeker weer hier bestellen!

Vlotte levering

Leuke aanbieding

Hele snelle levering, blij met mooie spullen voor een redelijke prijs!

Ik bestelde in het weekend maar kreeg meteen een bevestiging, en heb mijn bestelling veel eerder gekregen dan ik had verwacht. Mooie producten voor een prima prijs, hier zou ik zo weer iets kopen!

Super snelle bezorging en liefde vol verpakt

Heel fijn dat de bezorging snel was En voor mij ook fijn dat het heel aankwam Wat heel lief was is het kleine zakje met paarden snoepjes

Slop 1

3223 BP Hellevoetsluis