Goede kwaliteit product, super snel geleverd en makkelijk in contact
Na de bestelling kreeg ik binnen heel korte tijd al een mail dat de bestelling verzonden was en de volgende dag al in huis!
Hooinet besteld, prijs was aantrekkelijker als bij andere leveranciers. Snel geleverd, dus, super.
Mijn bestelling met de drukte voor de feestdagen toch super snel geleverd
Vragen per mail over levertijd werden supersnel beantwoord. Na besteld te hebben, werd mijn bestelling ook verzonden op het in de mail aangegeven moment. Hebben wat lastig te verkrijgen accessoires van boomloze zadels ook in het assortiment, vandaar ook bij Horse Top Shop terecht gekomen.
Ik heb een hele goede ervaring met Horse Top Shop, werd vriendelijk te woord gestaan en ze waren pro actief in het vinden van een oplossing. Hebben de terug gezonden deken voor me opgemeten en zo gekeken naar een beter passend exemplaar. Mijn oude PRE staat nu lekker onder een goede heerlijk warme deken. Top Service dames, dankjewel
Laarzen voldoen aan de verwachtingen en vallen op maat
Snelle levering, goed contact
Leuke aanbiedingen en producten. Netjes en zeer snel geleverd. Zeker niet mijn laatste bestelling hier!
Snelle levering, nette prijs. Leuk presentje en bedankje erbij.
Snelle levering van bestelling
Binnen een dag mijn outdoor laarzen in huis. Een echt mooie aanbieding en inclusief verzending.
Snel en netjes verzorgd met nog een klein cadeautje . Top shop !
Leuke aanbiedingen en een super snelle levering. En als verrassing zaten er lekkere snoepjes (voor het paard) in een leuke kado verpakking.
Bestellen ging erg makkelijk. Ik had het super snel in huis. Met luchtkussens zat het veilig ingepakt en er zat een leuk cadeautje voor het paard bij. Iedereen blij.
Een groot assortiment online en in de winkel. Ook een gedeelte westernartikelen, die in deze omgeving niet veel verkrijgbaar zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik raad aan om hier langs te gaan en een kijkje te nemen of online is dat ook mogeijk.
Super snelle verzending! Netjes ingepakt en zelfs voor het paard een paar snoepjes ingepakt. Ik zou zo nog een keer bestellen!!
Snelle services betaalbaar product
Fijne winkel waar je goed wordt geholpen. Steeds meer mooie merken in het assortiment. Prettig dat er zo een winkel in de buurt is.
Mooie eczeemdeken. Hoe verpakt en snel verzonden.
Gisteren een deken in de uitverkoop gekocht. Deze vandaag op paard gelegd. Is echt te klein. De rest van de review heb ik verwijderd aangezien alles netjes opgelost is nu. Mijn paard heeft een passende deken deze winter
Beste Corien, wat jammer dat de deken niet past. Afgeprijsde artikelen die bij ons in de winkel gekocht zijn kunnen inderdaad over het algemeen niet retour/geruild worden. Dat is vrijwel bij elke winkel (ook bij Epplejeck) en op de bon die wij meegeven staat dit ook vermeld. De voorwaarden op de website gelden alleen voor online bestellingen. Dit staat los van de aankopen in de winkel. Dit is omdat voor zowel online als offline aankopen andere wettelijke regels gelden. U heeft de deken bij mij gekocht. Dus ik weet nog precies waar het over gaat en hoe het gegaan is. U wilde deze deken hebben en we hebben hem verder niet meer uit de verpakking gehad om te kijken hoe hij eruit ziet. Verder hebben we ook geen communicatie gehad over of de maat eventueel goed zou zijn of dat de deken eerst gepast mag worden. Want waar wij dan weer in uitblinken, is dat afgeprijsde artikelen in overleg juist wel terug mogen. Maar dat kan echt alleen in overleg. Als we hadden geweten dat u niet zeker was over de maat of de deken eerst zou willen passen, hadden we extra op de bon vermeld dat de deken eerst gepast kan worden en daarna nog eventueel retour mag. Afgeprijsde artikelen zijn over het algemeen artikelen die bij ons uit het assortiment gaan. Dit betekend dat als zo'n artikel verkocht is, deze volledig uit het systeem gehaald wordt (omdat het niet meer binnen gaat komen). Dit kan dan niet meer terug gehaald worden. Dat is de reden waarom het dan niet meer retour gebracht kan worden, omdat wij het dan niet meer in het systeem hebben staan en daardoor ook niet meer kunnen verkopen. Als wij die extra regel op de bon zetten, komt er een melding in het systeem dat het volgnummer (het volgnummer is het nummer gekoppeld aan dit specifieke product) nog niet uit het systeem verwijderd wordt. We vinden het uiteraard jammer dat dit zo gelopen is. Daarom wil ik u vragen even een email te sturen naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Horse Top Shop { Inmiddels is dit probleem in goed overleg opgelost }
Originele beoordeling
Gisteren een deken in de uitverkoop gekocht. Deze vandaag op paard gelegd. Is echt te klein. Mag niet retour of geruild worden. “Staat het op je bon dat je mag ruilen”? Ehhh neee, maar het is me ook niet verteld. En er staat niets in de voorwaarden op de site. Dan kun je hem vast wel verkopen op mp, want er zijn meer mensen die een deken nodig hebben. Sorry, ik vind het geen goede service. Geeft wrang gevoel Morgen maar even naar Eppeljeck. Als er nog iemand een deken nodig heeft… ik heb er eentje liggen. Prima voor simpele dingen dus, maar zelfs daar ga ik nog even over nadenken nu.
Een overzichtelijke site met veel merken, goede omschrijving en snelle levering.
Betrouwbare service, het was de eerste keer dat ik bestelde maar ik in de toekomst zal ik dit zeker weer doen.
Hadden wat ik zocht en snel geleverd.