Geweldige service!

Ik had een oranje boom nodig voor mijn wembley zadel. Deze was overal uitverkocht maar horsetopshop had er nog één liggen. Toen ik belde hebben ze hem apart gehangen zodat ik kon bestellen en dezelfde dag nog verzonden. Echt een TOP shop!

Klantvriendelijk

Ik deed een oproep voor de (bijna onmogelijke) zoektocht naar een barebackpad en kreeg meteen een reactie dat ze er toevallig na een ruiling nog 1 hadden liggen. Precies wat ik zocht. Het werd dezelfde dag nog opgestuurd. Heel klantvriendelijk en een super service!

Snel en goed

Aankoop gewoon prima verlopen, product snel in huis en naar verwachting, dus tevreden!

Supergoede aanbieding en razendsnel geleverd

Meest recente aankoop werd razendsnel geleverd. Ik houd van het assortiment van Horse Top Shop, veel spullen en af en toe een bijzonder goede aanbieding.

Super fijn zacht hoofdstel

Fijne communicatie

Vliegendeken besteld. Goed overleg gehad ivm andere kleur. Meedenken en meteen oplossen. Perfect.

Ontzettend snel geleverd.

Super snel geleverd, duidelijke site. Het verpakken van het pakketje in de doos kan alleen wel wat netter. Mijn shettie zadeltje zat in een ruime doos met een klein beetje schuim er onder.

Leuke aanbiedingen snelle levering

Al lang op zoek naar rijlaarzen, gevonden in de aanbieding en ook nog snel geleverd!

Meedenkend

Altijd meedenkend als je naar iets op zoek bent. Zo fijn! Alle boekjes komen uit de kast om ervoor te zorgen dat jij als klant krijgt wat je zoekt. Is het er toch niet? Dan zoeken ze net zo lang tot er wat gevonden is wat nagenoeg hetzelfde is. Toppers!

Snelle communicatie en verzending

Prettige communicatie,product snel en netjes verzonden

Heel fijne paardensite

Fijne en snelle levering door DHL. Alles is duidelijk en netjes aangegeven op de website, dus product werd goed omgeschreven. Goede kwaliteit.

Alles goed en veilig verpakt en Snel geleverd.

Goed product en mega snel geleverd!

Billy allen bit besteld, erg goed bit, vergelijkbaar met een myler. Ook super snel geleverd.

fijne service

Alles prima in orde.

Alles was prima in orde.

Goede service en kwaliteit

Heel fijne webshop. Als iets bij de bestelling niet lukt, krijg ik persoonlijk bericht en wordt er meegedacht. Heel erg fijn dat er een oplossing was, persoonlijke service vind je niet overal meer maar in deze webshop wel. Voor mij de reden om hier te blijven bestellen! Producten zijn ook altijd goed, duidelijke omschrijving en de levering is altijd netjes en snel!

Super goede service

Hele goede service en vriendelijke verkoopsters

Product volgens beschrijving en Snel geleverd

Fra bitloos hoofdstel gekocht voor een schappelijke prijs, helemaal tevreden.

Mooie webshop, snelle levering!

Top Bedrijf

Ondanks ziekte van degene die verantwoordelijk was voor mijn bestelling zag ze nog kans om mij een email met excuses te sturen omdat het pakketje misschien wat verlaat zou zijn daardoor, maar het pakketje was ruim op tijd plus nog een kleinigheidje erbij. Echt HULDE voor die mevrouw. De betekenis van: de show must go on maakt zij werkelijk waar, de klant is koning. Het is een bedrijf die ik graag bij iedereen aanbeveel en waar ik zeker terugkom!

Super snelle en vriendelijke service :)

Ik had een foutje gemaakt bij het bestellen, gemaild en dit werd direct opgepakt en gecorrigeerd.

Zeer slecht

Ontzettende klant onvriendelijke zaak Bestelling geplaatst in december. Geld over gemaakt tot op heden geen contact. Bellen naar de winkel is zinloos want die weten zogenaamd van niks.... zo te lezen ben ik niet de enige

Goed en snel

Fijne site met een snelle levering

Snel geleverd.

Prima hackermore neuriem van waldhaus.

Fijne service, mooie producten!

Ik heb hier nu een paar keer besteld, en ik krijg de mooi spullen altijd snel geleverd en. De klantenservice is behulpzaam en zeer persoonlijk.

Slop 1

3223 BP Hellevoetsluis