Geweldige vachten en super service

Ik heb al aardig wat vachten aangeschaft bij schapenvel.nl en de ervaring is altijd dezelfde: stuk voor stuk super mooie vachten en altijd heel snel geleverd! Top!

Prima producten en levering

Snelle levering van heerlijk warme natuurlijke sloffen!

De sloffen zijn heerlijk warm van hele mooi natuurlijk materiaal! Dit is al de 3e keer dat ik de sloffen heb besteld!

Mooie pantoffels, goede bezorging. Top!

Dit was mijn eerste bestelling bij Schapenvel. Ik ben blij met de pantoffels; eindelijk weer eens warme voeten. Ik had mij bestelling in een paar dagen binnen, dus helemaal prima.

Altijd kwaliteit

Ik koop regelmatig iets bij Schapenvel en altijd is het van hoge kwaliteit en het product stelt niet teleur. Of het nou gaat om een gewone - of een medicinale vacht, pantoffels of een stoelvachtje. Je wordt er iedere keer weer blij van

Zit heerlijk

Mooie vacht voor mooie prijs.

Zeer goede service en levering

een positieve ervaring

Geweldige kwaliteit

2 Heerlijke schapenvachten gekocht voor in de stoelen op de camping en een lamsvacht ( lekker zacht) tapijt voor in de caravan. Wat een goede keuze. De vachten zijn niet alleen mooi, maar ook van een superkwaliteit, zeer mooi afgewerkt en nu geen koude voeten meer bij het opstaan. Ook de bestelling en verzending is met zorg afgehandeld.

Erg lekker warme sloffen en zitten heerlijk Echt top

Ik ben zeer te vreden over het schapenvet maar ook over de levering

Heel tevreden

Mooie en letterlijk en figuurlijke duurzame kwaliteit, snelle en vriendelijke levering

Erg tevreden met mijn product, zeker ook omdat duurzaamheid bij de productie zo hoog in het vaandel staat! Mooi groot schapenvel, snel bezorgd met vriendelijk berichtje erbij ingesloten. Een aanrader, deze winkel!

Snelle en nette levering

Goede kwaliteit

Adequate en deskundige advisering.

Door prettig persoonlijk contact een goede keuze kunnen maken. Vacht heel snel ontvangen. Mooie kwaliteit vacht.

Prima passend zadeldek

Het wollen zadeldek voor de fiets past uitstekend en zit heerlijk!

Heerlijke vacht

Snelle verzending, mooie zachte vacht. Wij zijn er blij mee!

prachtig vacht, blije hond!

Vacht gekocht voor mijn hond. Volgende dag in huis, mooi verpakt met leuke kaart erin. Evie, mijn hond, is helemaal ontspannen als ze op haar schapenvacht ligt te snurken.

Prachtige huid.

Goede webside,vriendelijke dames,snel geleverd,goede kwaliteid,mooie prijs en precies zoals hij er op de foto's uitziet. Kan dit zeker aanbevelen. Bedankt voor de snelle service

Top service en levering

Altijd hele goeie service en snelle levering

Geweldig!

Ik heb mijn schapenvel meegenomen naar een woestijnreis voor op de kameel (als extra laagje bovenop een houten zadel). En waar andere mensen veel schuur- en blauwe plekken hadden, heb ik gevoelsmatig op een wolkje gezeten! Super fijn, hele zachte wol en super goeie kwaliteit. Ben er heel blij mee!oke

Alles was goed. Snelle levering, correcte communicatie en goed product zoals omschreven.

Wat een keus!

Je kunt je gewoon uuuuren alleen al in de webshop vermaken, zoveel keus dat jullie hebben. En met mijn uiteindelijke keus, drie prachtige schapenvachten, ben ik intens gelukkig. Ze werden ook nog eens heel snel bezorgd, in een keurige doos en met een leuke kaart. Top!

Mooie schapenvacht goede communicatie

Ik heb wederom een prachtige schapenvacht ontvangen die van hoge kwaliteit is. De natuurlijke bruine kleur en dikte van het vacht zijn een lust voor de zintuigen. Het staat ook nog eens heel sfeervol, zo over mijn rotan stoel heen gedrapeerd. Alles wat ik in voorgaande jaren besteld heb bij Schapenvel.nl was ook zeer naar mijn zin, alsook naar de zin van mijn oude kat. Ze heeft verschillende slaapplaatsen, maar daar waar ik een klein vierkant of rond stoelschapenvachtje op of in heb gelegd brengt ze slapend op door. Warm in de winter en aangenaam in de zomer. En ten slotte, de levering en het contact waar nodig is snel en fijn.

Geweldig mooi schapenvel

Snelle levering, en een stel kunstenaars bij schapenvel.nl, om zo'n groot vel in zo'n kleine doos te krijgen.

Geweldig product, zeer goede informatie

Ik heb een vacht gekocht van 160×85. Het product was snel binnen en het is goede kwaliteit. De eerste nacht had ik het behoorlijk warm dus een mailtje gestuurd. Kreeg in het weekend gelijk een goede uitleg over de werking van een vacht en een dekbed minder op bed gedaan. Daarna was dat over. Het ligt fantastisch. Na de tweede nacht al veel minder last van mijn schouders. Ik kan het iedereen aanraden. Mijn man wil er ook 1 tegen onrustige benen s'nachts.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum