Superkwaliteit voor een mooie prijs

Wij hebben hier al meerdere vachten gekocht . Prachtige volle vachten, onze katten zijn er ook dol op !

Snel, vriendeijk, informatief, kortom: prima! Een aanrader!

Na de bestelling volgde de levering binnen een dag, en ook vragen werden snel beantwoord, met extra informatie erbij. Een site om te onthouden!

Topproduct en super snelle levering.

Op de website stond keurig aangegeven hoe ik de maat voor mijn warme wanten moest meten en de wanten voldoen helemaal aan de verwachtingen. Dezelfde ervaring heb ik met al eerder aangeschafte schapenvachten.

Werkelijk helemaal tevreden met geweldig product

Top vachten

Zeer tevreden met de vachten! Snelle service en wat je ziet is echt wat je krijgt!

Snelle levering en goede service bij niet passen.

Mooi & vol

Dik tevreden. Hele mooie vacht

Mijn vriendje en ik zijn superblij met onze sloffen die onze pootjes lekker warm houden.

Mijn vriend heeft een handicap aan zijn been/voet waardoor zijn voet altijd koud is . Ineens zag ik hem op mijn pantoffels lopen van Schapenvel. Hij was helemaal happy omdat deze zijn voet warm maken. Toen heb ik voor hem een paar pantoffels besteld voor Kerst. Maar hij had mij door. Dus nu loopt hij al op zijn eigen pantoffels. Voor mij zelf had ik ook nieuwe besteld maar ik kan nog geen afstand doen van mijn oude. Ze staan nu onder de kerstboom ( ik ben altijd op tijd) Het bontje is iets anders dan vroeger, maar ook heel fijn.

voldoet aan de verwachtingen

keurige en snelle levering, kwaliteit erg goed.

Uitstekende service en hele mooie eerlijke producten!!

Hele mooie handschoenen besteld, snel geleverd en ze zijn heerlijk warm! Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Schapenvel, de vachten zijn prachtig net zoals de kussentjes en nu kan ik de handschoenen dus ook toevoegen aan mijn lijstje.

Prachtige vacht

Mijn vacht van Ijslandse schapenwol is heel mooi en ligt te pronken op de eettafel. Ik ben er heel blij mee!

Prima adres voor een mooi schapenvel!

Mooie produkten, heldere communicatie, een snelle levering en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf- wat wil je nog meer? Een absolute aanrader!

Prachtig mooi schapenvel en snelle levering

Heel mooi schapenvel, goede service en snelle levering

Mooi en dik kleed

Mooi kleed

Prachtig

Genoeg keuze om iets moois te vinden. Snel bezorgd, prachtig schapenvel!

Heel prima

Allemaal erg goed , service ,verpakking . Aanrader !!

Super mooi schapenvacht

De foto op de website komt helemaal overeen met het bestelde schapenvacht. Super snelle levering. Wij zijn zeer tevreden!

Mijn tante is er zooooooo blij mee

Prachtige kwaliteit. Snel bezorgd, goed contact.

Wat een mooie kwaliteit. Alles goed gegaan.

Goede kwaliteit, betrouwbaar, vlot, vriendelijk, met aandacht.

We hebben al vaak bestellingen gedaan en altijd op alle hierboven genoemde punten naar volle tevredenheid.

Heel tevreden

Een prima schapenvacht voor onze hond, hij vind het heerlijk. Snel bezorgd, Alles top.

super

Mooi

Zien er prachtig uit

Weer een top vacht ontvangen

Een heerlijk geschoren Ijslander en mooi wit, zodat ik hem ook voor de kerstversiering kan gebruiken, en de rest van het jaar mogen de katten ervan genieten en leen ik ze alleen een paar weken in december. Mn laatste vacht is zooi mooi vol, dank je daarvoor Susanne

Snelle levering en mooi product

Prachtig schapenvel, zichtbaar met zorg gemaakt en verpakt.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum