Geweldig fijn bedrijf, behulpzaam en prachtproducten

Dochters hadden allebei een vacht uitgezocht. Bleek dat het duurdere echt veel mooier van kleur was . Omruilen was geen probleem. Fijne snelle reakties, bij mailen. Zal er nog meer aanschaffen, de honden kijken hun 2e mand nu niet meer aan. Heel tevreden.

snelle verzending heel tevreden

Blij met de vlotte ontvangst v an d de door mij bestelde vachten en zooltjes.

heel mooi product maar echt heel mooi... zo gelukkig mee.

Al aanbevolen aan mensen in mijn omgeving. En heel toffe dames! prijs/kwaliteit ook top, je krijgt echt waar voor je geld.

Prachtige schapenvellen

Prachtig schspenvel, snel geleverd en ruime keus op de site

Keurige, nette en vriendelijke levering en mailcontact

Was makkelijk te bestellen via site, wordt keurig verpakt en op tijd geleverd. In tussentijd nette vriendelijke mail ontvangen

Altijd goede service, lekker snel, mooie kwaliteit!

Mijn zoon wordt altijd blij als hij de doos van schapenvel.nl ziet. Nieuwe pantoffels! Lekker warm en goede pasvorm. Fijne service! Ook de schapenvachten zijn prachtig.

Uitstekende service

Twee keer schapenvellen besteld. De info op de site is duidelijk, de producten zijn zoals omschreven en de levering is snel.

Na een eerdere aankoop naar volle tevredenheid (schapenvel) nu twee autostoelhoezen gekocht. Wederom zeer mooie kwaliteit, snel geleverd alsook een prettig persoonlijk contact. Voor mij een aanrader!

FANTASTISCHE WEBSITE

Heldere site, mooi verhaal en prachtige vacht. Aaanrader!

Super wol!

Schapenvel.nl is de beste site voor welke soort schapenvacht je ook wilt kopen. Altijd klopt de beschrijving, snelle levering en top kwaliteit!

Snelle levering, mooie sterke kwaliteit stoelhoezen.

Enkele weken geleden heb ik twee donker grijze autostoelhoezen van schapenvacht, gekocht via deze website voor mijn twintig jaar oude Citroën C5. Het interieur heeft nu weer een keurige uitstraling gekregen. Het model van de hoes en stoel sluit goed aan op elkaar en voelt . Blij mee !

Alleen maar lof

Fantastische vachten, prachtigste pantoffels en heel fijn contact.

Prachtige vacht en beresnel in huis

De vacht is zelfs mooier dan ik had verwacht en ik had 'm, zelfs in deze drukke tijd, gewoon de volgende dag in huis. Super, ik ben FAN

Het schapenvel stinkt erg. Wat kunnen we daar aan doen? Op deze manier kunnen we het niet gebruiken

Wat kunnen we doen om de geur te verwijderen

snelle en prima service

Beschrijving op de website is heel duidelijk. Artikel zeer correct uitgevoerd en werd zeer snel geleverd. Al binnen twee dagen.

Zie onderstaand

Fantastische wollen matras topper! Goede kwaliteit, ruikt heerlijk en zalig warm! Fijne site!

Makkelijk, snel en kwaliteit

Prachtige schapenvachten, makkelijk om te bestellen, snel geleverd en prachtig ingepakt. Echt een goede ervaring.

Mooie, kwalitatief goede collectie.

Na een bezoek aan de winkel enthousiast geworden, vriendelijke ontvangst, goed advies. Erg blij met aangeschaft schapenvacht. Daarna via webshop bestelling gedaan, keurig afgewikkeld.

Hele mooie kwaliteit

Wij ontvingen een prachtig schapenvel, zorgzaam verpakt en snel geleverd. Het ziet er niet chemisch bewerkt uit, ruikt natuurlijk, zoals beschreven op de website. Een unieke en prachtige vacht!

Prachtige kwaliteit schapenvel

De donkerbruine vacht is echt mooi diepbruin, in 1 stuk en heeft de afmeting die ik had besteld. Dit in combinatie met de kleinschaligheid van dit bedrijfje maakt het echt een aanrader!

Goed geregeld van A tot Z.

Heldere website, vlotte afhandeling en verzending. En heel belangrijk, het is een prachtig schapenvel. Heel blij mee.

Snelle levering supermooie vachten

Hele mooie vachten, onze katten liggen wr graag op.

De mooiste vachten en ontzettend klantvriendelijk

Al meerdere vachten gekocht, zowel online als in de winkel. Ontzettend aardig en behulpzaam met de mooiste schapenvachten. In 1 woord geweldig!

Het is een prachtig, eerlijk product, dat lekker zacht aanvoelt en lekker warm is. Ik ben zeer tevreden, ook over de vlotte bezorging.

Heerlijke schapenvacht voor een prima prijs!

Snel geleverd, klein verpakt (compliment!) en een prachtige heerlijke vacht. We genieten er elke dag van, zeker in deze tijd van het jaar.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum