Heel goed!

Een zeer snelle verzending waarbij het product goed is aangekomen. Ook het product zelf was perfect zoals omschreven in de webshop. Ik heb een paar keer naar de klantenservice gebeld, er werd direct opgenomen ik ben goed geholpen. Ik heb ook welwens via de website contact geprobeerd te zoeken via de mail, dat werkte helaas niet want daar heb ik nooit een bevestiging of antwoord op gekregen. Over het algemeen een zeer geweldige webwinkel met een grote variëteit aan producten en merken!

Blij met mijn stempel

Ik was al een poosje op zoek naar een kleine stempel aangezien mijn andere heel vaak niet bruikbaar is. Ik ben er nu zo blij mee. Ik had wel bijna de tekenkaart weggegooid. Was niet echt zichtbaar in de te grote verpakking

Alles naar wens

Snelle levering, keurig verpakt. Dat wat besteld was zat erin.

Altijd goed

Ik bestel hier vaak. En ik vind het altijd goed.

Keuze is enorm

Mooie caches tegen n goede prijs, lage verzendkosten.

Duidelijke site. Super levering!

Prettig!

Alles goed te vinden

Goed geregeld

Snelle levering. Producten netjes verpakt. Goed geregeld

snelle levering.

De bestelling werd snel geleverd.

Winkel is top, dpd pakketservide niet

Mijn ervaring met de winkel is heel goed. Duidelijke website, snelle communicatie. Alleen de pakketdienst die het pakketje zou leveren (DPD) maakt er een potje van. Ik heb op dit moment geen idee waar het pakketje is en DPD doet er weinig aan om me te helpen. Heb al drie keer met ze gebeld.

Snelle levering en precies zoals ik gevraagd had. Fijne communicatie!

Vlotjes alles verlopen

Vlotjes alles verlopen

Enorm snel en goede serves.

Duidelijke site, heeft alles wat je nodig hebt voor het geocachen

what you see is what you get

site toegankelijk, het product eenvoudig samen te stellen en de afhandeling naar wens en verwachting.

Prima (online)shop

Vlotte bezorging en afhandeling

Niets op aan te merken. Onmiddellijk na betaling kon ik de ontvangen premiumcode ingeven en klaar

Erg goed

Snelle levering en erg mooie woodies!

Geocachingshop is de beste!

Geen betere leverancier denkbaar... van order tot aflevering top!!!

Netjes en verzorgd

Wat je vraagt, krijg je. Netjes en verzorgd, helemaal top.

Goede communicatie

Nadat ik de bestelling geplaatst had bleek de winkel een week dicht te zijn. Toen zou de bestelling in mijn vakantie komen en heb ik met een mailtje verzocht om de bestelling vast te houden dat ging mis. Maar en dat vond ik erg goed daar werd ik gelijk over ingelicht. Zo kon ik maatregelen nemen en is alles goed gekomen

Goed en snel geleverd

Product was zoals op de site staat keurig met 2 werkdagen geleverd.

Hoort bij de betere

Ondanks dat er een foutje in de levering geslopen was toch heel tevreden over de service. Na een berichtje werd dit nog dezelfde dag recht gezet via nalevering. Service zoals het hoort te zijn.

Lieferung problemlos.

Pünktliche Lieferung und ausreichende Termininformationen

Leuke producten en goede bestelervaring

Ik was zeer blij deze website te vinden zodat ik een leuk pakket kon samenstellen voor vaderdag. De producten zijn betaalbaar en super handig in het veld. Vader was er blij mee. Het online bestelproces was makkelijk en de bezorging was snel. Een dag of 2.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA