Vlotte levering

Mooie gedaan. Snelle levering. Mooie verpakt

was prima voor elkaar top

wij dachten al te weten hoe het eea werkte maar er ging eenwereld voor ons open.

Steeds goede verzorgde paketten

Soms word er hier en daar al eens een drukfoutje gemaakt met woodies, het enige wat hier tegen zit is dat je de woodies niet alleen opnieuw kan bijbestellen maar verder ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van kleding bijvoorbeeld. Ook de coins zijn echt afgemaakt.

Mijn eerste bestelling was vlot en correct verlopen. Prima service.

Er is binnen gekomen wat ik besteld heb.

Hetzelfde

Altijd goed

Al vaker besteld en toen we op vakantie waren zelfs nog even binnen gewipt. Altijd alles netjes verzonden. Prijzen zijn ook iets lager dan anderen. Verzending snel en secuuur. Zolang ze coins hebben zal ik ze hier halen.

Er wordt goed meegedacht

Het oorspronkelijke ontwerp voor onze Woodies bevatte veel kleine diapositieve teksten. Fijn dat er vooraf werd aangegeven dat deze slecht leesbaar zou worden op de Woodies. We hebben het ontwerp aangepast en zijn erg blij met het (goed leesbare!) resultaat!

Snelle levering.

Goede service, snelle levering leuke en handige producten

Dit wordt onze tweede stempel snel en mooi gemaakt top bedankt.

Fijn meegedacht en mooie Tshirts

Een paar speciale Tshits besteld met mooie opdruk. Snel geleverd. top!

Duurde lang en ben niet echt heel tevrede

Bij het ontvangen van mijn bestelling hebben wij de woodies nagetelt en blijkbaar ipv 300 hebben we en maar 294 gehad ik vind dit niet echt oke ik betaal voor 300 dus zou ik deze dan ook willen hebben

Al jaren in één woord Prima!!

Altijd snel en goed geholpen. Meestal de volgende dag al de bestelling binnen. Mocht dat niet kunnen dan krijg je daar bericht van.

Prijs / kwaliteit is niet in verhouding. Veel te duur.

VEEL te duur, gezien de kwaliteit.

Gewoon goed

Leuke site. Snel keuze kunnen maken snelle levering .

Communcatie

Het is een heerlijke shop om te winkelen, de verzending is goed en de verzonden producten worden in een solide verpakking ontvangen. Het beantwoorden van vragen per email is niet snel of soms krijg je helemaal geen antwoord, dat is wel jammer, want service lijkt me juist in deze wereld zo belangrijk, gezien de concurrentie.

Goede, correcte website met correcte afhandeling

Zo behoort een website met winkel te zijn: - duidelijk - overzichtig - correcte prijssetting - groot aanbod - snelle levering

Helemaal tevreden

Er was een probleempje bij het plaatsen van de bestelling. Het was heel gemakkelijk om contact te leggen en ik ben toen heel goed geholpen.

Snelle goede levering

Artikel is volledig in overeenstemming met de foto's en de beschrijving. Supersnel geleverd.

Makkelijke, duidelijke site

Makkelijk te vinden waar je wat moet invullen. Staat duidelijk omschreven. De code die ik nodig had om te activeren had ik snel. De pagina opstellen was gemakkelijk. Van te voren had ik een duidelijk doel.

Netjes geleverd

Netjes op tijd alles geleverd. Heb wel het idee dat sommige producten ( bv cryo kokertje) opeens veel duurder zijn.

Goede service, netjes verpakte goederen. Pluim!

Goed bevonden.

Geleverd wat besteld was