Gewoon TOP

Alles in de bestelling klopte. Maar door een kleine fout van mezelf had ik een groter formaat van logboekjes aangeduid, toch zijn deze bruikbaar. Ik was vooral op zoek naar de Duik-container en vond die niet meer op de site. Ik bezit een cache op een herdenkingsplekje waar dit iets minder opvalt. Ondertussen heb ik die "fake doves" wel gevonden bij Alibaba waarvan ik zie dat jullie daar ook hadden ingekocht. De afhandeling van de bestelling en verzending was heel ok. THX

perfect

Snel en de juiste verandering aan gebracht die hadden gevraagd.

snelle levering en service

kwaliteit aan de juiste prijs

Was heel goed en je word goed op de hoogte gehouden waar je spullen blijven

Snelle levering en prima producten

Zie bovenstaande

Binnen een dag geleverd, netjes verpakt

De spullen kwamen goed verzorgd en verpakt op tijd.

Mooi produkt

Perfect!

Snel en duidelijk is alles verstuurd. Bedankt!

Bij zaken die ik nodig heb en jullie vakgebied betreffen, kom ik terug.

Mijn eigen zakmesketting heb ik jaren geleden aangeschaft bij de Vrijbuiter. Nu heeft mijn vrouw er ook een nodig. Diverse kampeerwinkels afgegaan en nergens meer te krijgen. Online gezocht en bij jullie uitgekomen. Mijn vrouw is er erg blij mee en, een aangename prijs!

Snelle verzending

Snelle verzending

Goed, snel kwalitatief en niet duur

Mooie overzichtelijke webshop. Niet te duur en super snel geleverd

Tevreden met aankoop

Stempel besteld en deze werd binnen een week volgens ontwerp geleverd. Premiumcode was direct na aanschaf al in de mailbox

goed, en snel

vlotte levering

Altijd goed

Altijd goede levering, zowel in verpakking als in tijd! Alles mooi en goed verpakt. Alles duidelijk aangegeven op de site! Dankjewel

Dikke prima!

Kleine bestelling gedaan, snel verzonden en binnen gekregen, al met al een prima ervaring.

Blij met m’n nieuwe travel bug

Snelle en vriendelijke service van de shop; levering matig

Er bleek een gegeven in de bestelling te ontbreken die op een taf moest gegraveerd wordenW de medewerker contacteerde me en bracht dit meteen in orde. Ik tussentijd al 5 dagen op rij we melding gekregen van de koerierdienst ontvangen dat het pakket geleverd zou worden, maar tot op heden nog niemand gezien.

Geweldig …

Besteld, bevestiging ontvangen en de dag later binnen.

Ik heb werkelijk niets wat niet goed was, alleen dezelfde dag binnen zou nog mooier zijn. Maar dat is niet nodig en feitelijk niet reeël. Dus helemaal top

Snelle correcte levering

Vlotte afhandeling

Zeer vlot bestelproces, enkel viel 1 van de bestelde artikels groter uit dan verwacht.

soms is de omschrijving van een produkt iet minder qua grootte , uitstraling Hoeveelheid ( is 1x voor drie kokertjes of een ? bv )

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA