Makkelijke winkel en snelle levering

service en levering

Een product besteld voor mijn Garmin, meer dan een week moeten wachten. Maar na een email verstuurd te hebben in no-time reactie Top! Het bleek niet aan Geocachingshop te liggen. Toch er prettig dat ze dat zo snel opgepakt hebben.

snelle service

supersnelle levering

Direct de dag erna was mijn bestelling binnen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik had last minute een kadotje besteld en deze werd de volgende dag netjes geleverd. Erg fijn! En dat was niet de eerste keer, dus dat is erg goed. We zullen ook zeker vaker bestellen bij jullie.

In één woord een geweldige winkel.

Alleen de bezorging was ik niet over te spreken ik was nog niet thuis toen het pakketje kwam maar mijn oplettende buurman liep naar de voordeur en de bezorger had het in de voortuin gedeponeerd. ???? Dat is denk ik niet zoals het hoort dus de buurman heeft het daarna in ontvangst genomen. Ook hij was daar zeer verontwaardig over.

Even een strubbeling maar opgelost.

Top Shop

Super schneller Versand . Top Preis. Super Sortiment. Wird auch nicht meine letzte Bestellung gewesen sein

pico bello

mijn bestelling werd netjes verpakt, mooi op tijd geleverd.

Ready to go!!!

Gepersonaliseerde stempel besteld en de telescoop magneet. Ik heb mij verbaasd hoe snel zo'n gepersonaliseerd artikel al binnen is. Top!!!

Altijd snel geleverd!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Omdat je er echt alles kunt krijgen Hele goeie webshop

Het bestelde SD kaartje van Duitsland kwam zoals afgesproken een dag later maar toch net op tijd!

Verder geen toelichting.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en overzichtelijke website. Snelle afhandeling en levering. Ik ben zeer tevreden over deze shop

vandaag besteld, morgen in huis

Spullen voor geocaching bestel ik bij Geocachingshop.nl. Altijd prima in orde.

Veel verzendkosten voor zo'n klein pakketje

Bijna 5 euro betaald voor verzendkosten aan een pakketje dat ook in de brievenbus past.

Prima shop

Overzichtelijk

super service

Ik had op zaterdag een stempel besteld en de levertijd was 3 werkdagen.. maar daar was de vrije Koningsdag.. iedereen vrij.. daar had ik geen rekening mee gehouden, nu gingen wij met vakantie vrijdag dus zou de stempel net 1 dag te laat komen. Dit gemeld en de stempel werd zonder problemen naar ons vakantie adres verzonden in Duitsland. Helemaal top! Een geweldige service. Bedankt Geocachingshop.

Mooie webshop!

Uitstekende service en snelle levering

Heel snelle levering

Ik ben vaste klant bij jullie en ga ik ook blijven handig is al er vraag is kan je gewoon vragen aan jullie

Veel artikelen en reageren snel op berichten/mails

Deze webshop heeft veel artikelen, die keurig gesorteerd zijn. Echter had ik wel wat last van de website en kreeg diverse keren een 404 foutmelding. Misschien kwam het door het gebruik van de browser of was het een hickup. Om nog meer service te bieden: Maak een foto van de eerste woodie "proefdruk" en als het dan groen licht is, printen maar! De artikelen worden geleverd in een keurige doos. Overigens zag ik niet meer de free goodies, zijn die verdwenen?

Geweldige shop

Divers, goede info/uitleg

top; makkelijk bestellen, snelle levering, goede verpakking.

top; makkelijk bestellen, snelle levering, goede verpakking.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA