Uitstekend ben er heel blij mee want ik heb weer veel mensen blij kunnen maken met deze bestelling. Top bedankt

Geweldige ervaring.

Mijn man is heel blij met zijn mooie kleine stempel.

Vlot afgehandeld

Items gemakkelijk terug te vinden op de website. Bestellen en betalen ging heel vlot. De bestelling was al na een paar dagen thuis geleverd. Top!

Prima levering

Snelle levering van woodies Een nadeel is dat je tegenwoordig alleen 100 woodies als eenheid kan bestellen. Eerst kon je nog 50 stuks bestellen en dan was het voor een event iets aantrekkelijker dan nu ineen keer meer dan €50 te betalen

Snel en goede kwaliteit

Prima kwaliteit

Goed.

Snelle levering.

Ruime keuze, eerlijke prijs, snelle verzending... SUPER!!!

Ruime keuze, eerlijke prijs, snelle verzending... SUPER!!!

Uitstekende service, ook na verkoop

Zelfs een mail in het weekend wordt beantwoord in zeer korte tijd. Directe oplossing bij vervoersmaatschappij geregeld.

Snel en gemakkelijk

Handig

Bestelling op tijd en correct geleverd

Netjes geregeld

Skvělý obchod s rychlým dodáním. Mohu jen doporučit.

Snelle levering. Alles in orde!

Alles voor Geocaching

Op zoek naar de benodigdheden voor mijn eerste te plaatsen cache, kwam ik hier uit. Heel overzichtelijke shop, fijn kunnen bestellen en snel thuis bezorgd gekregen. Top!

Leuk aanbod

Alles vlot ontvangen

Geen pakje geleverd en achteraf toch gezorgd voor goede afloop.

Prima melding van pakje dat onderweg is. Ook geleverd zou zijn maar ... 'geen' pakje gehad. Ik was de leverperiode thuis dus dat kan 't probleem niet zijn. Fout zat bij leverancier. Vorige bestellingen liepen altijd prima. Achteraf heeft men ervoor gezorgd dat het 'verloren' pakje toch terecht kwam waarvoor dank. Een voorbeeld van klantenservice. Bedankt

Super service

Ik werd persoonlijk opgebeld omdat er twijfel was over de bestelling...goede en snelle service

Producten zoals omschreven.

Snelle levering, producten zoals omschreven en een leuke trackable erbij gekregen. 100 procent tevreden.

Producten zoals omschreven.

Correcte, snelle levering

DOBRÁ

Jako nový zákazník jsem si objednal vybrané zboží, které dorazilo překvapivě rychle a v pořádku. Mohu jen doporučit všem. Děkuji.

• Doporučili byste nás? Ano

Heel lang moeten zoeken om kadobonnen te kunnen ingeven.

Uiteindelijk heeft de site beheerder alles kunnen ingeven en kon ik mijn gekochte stukken ontvangen. Eind goed, al goed.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA