Geen verbeterpunten

Top shop

Goede site, snelle levering, goede producten. Aan te bevelen!

top

goede service

Bestelling doorgestuurd, tweede dag een telefoontje over een onduidelijkheid en twee dagen later geleverd, helemaal TOP.

Prima snelle levering van gewenste goederen

Prima ervaring

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Prima snelle service

Ook een kleine bestelling (siliconen beschermhoes voor Etrex 20) werd lekker snel geleverd.

Vlotte levering

Al 2 maal iets besteld en telkens vlotte levering

Overzichtelijk en snel geleverd.

Vlotte afhandeling en bezorging

Alles weer netjes en vlot geleverd

Vlotte afhandeling

Bestelling was eenvoudig en vlot geleverd. Enige minpuntje is dat het ook in een andere verpakking had gekund wat in de portokosten had kunnen schelen.

Mijn eerste trackable

Uitgekozen, en snel ontvangen

Heel snel bezorgd! Alles naar wens ook

Snelle en correcte levering van gepersonaliseerde producten

Nog snel even wat spulletjes besteld voor de (geocache)vakantie. Alles is ruim op tijd binnen gekomen, keurig verpakt, helemaal in orde.

Lekker snel en goed geleverd

Makkelijk om alles te vinden wat je wil hebben en het bestelproces is ook simpel. Snelle leveringen dus snel het bestelde in huis.

We hebben al meerdere keren besteld en altijd een snelle levering. Ook wordt alles goed geleverd. Wij zijn erg tevreden.

Perfect in orde !

Perfect in orde !

Correcte verwerking en snelle afhandeling

Alles prima verlopen, 1 item was blijkbaar niet meer in stock. Heb ze dan zelf de keuze gelaten om me een evenwaardige coin te verzenden. Hebben ze gedaan en ben ik zeer blij mee, hij is mooier dan diegene die ik bestelde. Ik kom in de toekomst zeker nog eens terug kijken naar de website en sluit een volgende bestelling niet uit!! Bedankt.

Leuke dingetjes voor geocaching

Ga zeker meer bestellen

Sneller dan verwacht

Prima verstuurd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Levering duurde lang

Heeft bijna 10 dagen geduurd voordat ik het bestelde binnen had. Vorige bestelling ging heel vlotjes, maar nu niet. Toen ik erover belde kreeg ik een uur later bericht dat het was opgestuurd beetje jammer, was een verjaardagskado, kon niet wachten tot het binnen was wegens vakantie.

Erg tevreden

Ik heb hier wel eens vaker wat besteld. Wordt snel en goed afgehandeld. De prijzen zijn ook erg goed.

Redelijk tevreden.

Het gereed maken en verzenden ging vrij snel en binnen de gestelde dagen. Echter het bezorgen van het pakket door DPD gaat erg langzaam. Sinds woensdag 20 juli zijn zij er al mee bezig.

Afwachtend

Nog steeds niet ontvangen