Een snelle service

Ik kijk ernaar uit om deze caches ergens te plaatsen. Grtjes

Snel ontvangen

Snel mijn bestelling mogen ontvangen en netjes verpakt.

Als er niet geleverd wordt, heeft dat een zeer negatieve beoordeling toto gevolg

Geen levering gehad. Levering heeft na vertraging plaats gevonden. Het probleem lag bij de bezorging en niet bij de shop.

Het is werkelijk Heel mooi

Ik heb een t-shirt gekocht , heel mooi . En per telefoon contact gehad , hele vriendelijke vrouw . Werkelijk een aanrader . Goede site

Geweldige service

Netjes en correct behandeld

snel, correct en betrouwbaar

snel, correct en betrouwbaar

Mooie cache

Ik heb een mooie magnetische cache container gekocht, naar het magneetje werkte niet. Ik heb nu mijn eigen magneet moeten gebruiken

Snel en goed

Zoals ik gewend ben van Geocachingshop, snelle en goede service!!!

Easy and fast

Easy shopping, wide range of products, fast delivery. However, there was no prehand information sent on delivery so I did not know to stay at home at that time and got a bit confused therefore.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Geen opmerkingen, wat je besteld krijg je. Simpel

Snel geregeld en afgehandeld

Wat ik heb besteld, werd allemaal in orde en op tijd geleverd. Foto's en beschrijvingen op de website zouden iets uitgebreider mogen. Bijvoorbeeld om beter de formaten van logboekjes in te schatten dan alleen maar de afmetingen te vermelden. Ik denk dan aan foto's plaatsen van de containers waar ze in passen. En andersom, bij containers linken naar de aanbevolen logboeken.

Snelle en goede bezorging.

Goede service en snel.

Goede en snelle afhandeling

Gewoonweg top service

zeer goede service

Bedankt voor alle hulp en het meedenken.

Niets te wensen over.

Het bestellen ging erg eenvoudig en ik werd van de voortgang in het proces uitstekend op de hoogte gehouden. Een dag later had ik de zaken in huis; ze voldoen helemaal aan de verwachting. Wat wil je nog meer?

Alles goed en snel bezorgd.

Alles goed en snel bezorgd.

Snelle levering, goede site

Snelle levering, goede site! Wij zijn tevreden.

Snelle levering, mooie webshop, leuke producten.n,

Blij met de snelle levering van o.a.het boek "Alles over Geocaching"! Zal zeker nog eens bij jullie bestellen!

prima geholpen snelleservice

ik kon eerst niet het artikel bestellen, na telefonische hulp ging dit wel. daarna ook snel het artikel ontvangen.

Accurate levering, prima service

Bestelling wordt snel geleverd. En ik vind er alles wat ik zoek

Heel snel en goed

Dankjewel!