Zeer tevreden.

Ben tevreden over de bijgeleverde info ,voor gebruik van het aangekochte product. Bedankt Willy.

Zeer fijne service

Gaf goede hulp bij de aanvraag van een duplicaat.

Fantastic

Great choice of products. Well packed and delivered quickly

Prima product, snelle levering

Degelijke materialen, prima prijs. Mijn aankoop werd erg snel bezorgd!

Zeer snelle levering

Duidelijk en snel geleverd.

Bestelling was duidelijk, snel geleverd. Foutje van DPD werd snel, na een mailtje, door Geocachingshop behandeld en rechtgezet!

Super assortiment met snelle levering

's Ochtends een bestelling geplaatst welke ik de volgende dag al in huis had. Super fijn, ik kon er direct mee aan de slag.

Snel ontvangen

Koop hier met regelmaat mijn spulletjes. Altijd snel ontvangen. Wat wil je nog meer?

Super vlot.

Vrijdag besteld en zaterdag in huis .meer moet dit niet zijn .top top

heel goed

heel goed

Snel goed kwaliteit

Snelle levering. Artikelen voldoen aan de wens

ervaring zijn okè zodat ik nu weer een bestelling plaats

Prima en levert snel

Mooie producten besteld en ook een custom stempel waarvan ik had verwacht dat dit wel een weekje zou duren maar nee. Het was snel binnen. Heel blij mee. Mooie producten.

Výborné jednání

Můžu jenom doporučit, rychlé dodání do České republiky.

Altijd snelle levering en goede service!

Regelmatig bestellen wij wat In de shop voor onze hobby. Word altijd snel geleverd en de prijzen zijn goed.

prima zoals het gaat , je bestelt , betaalt en ontvangt precies wat je hebben wilde eenvoudig in de brievenbus. Ruimte keuze aan artikelen op de webshop ; dus daar ben je wel even mee beig ;)

Prima, snelle levering

Volgende dag alles in huis. De kwaliteit van sommige spullen is echter niet zo hoog, zeker qua prijs kwaliteitsverhouding.

Onhandig dat er niet bij vermeld word welk logrol in welk buisje past. Ik vind de spullen ook erg prijzig. Maar wel erg handig.

Super geweldig.

Snelle levering, goed product en super communicatie. Ik beveel dit bedrijf aan.

Snelle en correcte levering

Snelle levering. De gepersonaliseerde coin ziet er prima uit. Tevreden!

Prima verlopen.

Nog niets ontvangen

Voorlopig onbestaand

Goede en snelle levering

sehr schnelle Bearbeitung, alles bestens geklappt

sehr schnelle Bearbeitung, alles bestens geklappt

Snelle levering en prima service!

Order geplaatst met een speciaal verzoek. Helaas bleek bij levering dat de order niet helemaal correct was uitgevoerd. Na een berichtje werd dat snel en adequaat opgelost, waarvoor dank!

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA