Netjes en vlug

Hij netjes en vlug opgestuurd

Stempels kwamen goed toe Vlot gemaakt en verstuurd

Slecht

Ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Het zou 5 dagen terug al door de dpd geleverd moeten worden!

Degelijk materiaal aan goede prijs

zeer tevreden klant

Had Woody s besteld en ze zijn prachtig geworden . Ook de bezorging zoals gedacht!

Vlot

Alles is heel vlot verlopen. En ook snel in de brievenbus mogen ontvangen

Goede overzichtelijk website. Snel producten kunnen bestellen. En word netjes en professioneel geleverd. Misschien één min puntje. Ik kijk te lang op de website. Omdat er zoveel mooie producten erop staan ;-) . Ik kom er zeker de volgende keer weer.

Late levering

Een OSM besteld , die pas na 8 dgn is geleverd. Wel positief was dat wij bericht van vertraging kregen. Na kontakt met de eigenaar is de OSM vlgs afspraak vlot geleverd! Prima produkt!

Helemaal top!

Prima service... snel verstuurd

Goed geleverd maar wel even zoeken waar

Ik had een klein pakket en die kun je schijnbaar niet volgen. Dus ik wist niet als het pakket thuis zou aankomen of op het ophaalpunt waar ik voor gekozen had. Voor de rest was alles oke. Prima staat aangekomen.

Prima levering en kwaliteit

Je kunt bij hun prima zaken doen

Goed communicatie, uitstekende service

Er wordt goed gecommuniceerd. Er was een verkeerde sticker geleverd, na 1 mailtje was er duidelijkheid en een dag later lag er een juist exemplaar op de mat. Topservice!

Veel aanbod

Website met zowel informatie als de producten die benodigd zijn voor deze leuke buitenhobby.

Fijn bedrijf, artikel in goede orde ontvangen!!

Fijn bedrijf, artikel in goede orde ontvangen!!

Snelle correcte service

foutje, maar goed opgelost! zou hier zeker weer bestellen.

De GPS die ik had besteld bleek niet op voorraad, ook niet bij de leverancier. Maar er werd goed meegedacht over een alternatief die vervolgens snel verzonden werd. Met extra service. Heel fijn!

VLOTTE, STIPTE AFHANDELING VAN DE BESTELLING

VLOTTE, STIPTE AFHANDELING VAN DE BESTELLING

alles in perfecte staat geleverd al was het op de verkeerde plaats;

De goederen ontvangen in perfecte staat. Jammer dat de levering wat stroef liep en pakje bezorgd werd op verkeerde adres !

In 1 woord; PRIMA

Super snelle levering en de producten zijn exact als omschreven.

Heb om retour gevraagd maar geen antwoord gekregen.

Aangezien mijn zending hier niet op tijd kon zijn wegens sluiting van de winkel. (Ik had het nodig voor een cadeau) heb ik dan maar een bericht gestuurd om mijn bestelling te annuleren. Ik kreeg hier jammer genoeg geen reactie op…

Lekker makkelijk

Thuis uitzoeken, op he gemak en dan een vlotte keveting en gekkere communicatie over de levering. Precies was ik van een webshop verwacht.

Topverkoper !

Goede prijs, snelle levering, prima kwaliteit.

Prima levering

Zoals vaker ook nu weer een prima ervaring met geocachingshop.nl. Snelle en goede levering van een prima product tegen een redelijke prijs.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA