Even een strubbeling maar opgelost.

Top Shop

Super schneller Versand . Top Preis. Super Sortiment. Wird auch nicht meine letzte Bestellung gewesen sein

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

pico bello

mijn bestelling werd netjes verpakt, mooi op tijd geleverd.

Ready to go!!!

Gepersonaliseerde stempel besteld en de telescoop magneet. Ik heb mij verbaasd hoe snel zo'n gepersonaliseerd artikel al binnen is. Top!!!

Altijd snel geleverd!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Omdat je er echt alles kunt krijgen Hele goeie webshop

Het bestelde SD kaartje van Duitsland kwam zoals afgesproken een dag later maar toch net op tijd!

Verder geen toelichting.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en overzichtelijke website. Snelle afhandeling en levering. Ik ben zeer tevreden over deze shop

vandaag besteld, morgen in huis

Spullen voor geocaching bestel ik bij Geocachingshop.nl. Altijd prima in orde.

Veel verzendkosten voor zo'n klein pakketje

Bijna 5 euro betaald voor verzendkosten aan een pakketje dat ook in de brievenbus past.

Prima shop

Overzichtelijk

super service

Ik had op zaterdag een stempel besteld en de levertijd was 3 werkdagen.. maar daar was de vrije Koningsdag.. iedereen vrij.. daar had ik geen rekening mee gehouden, nu gingen wij met vakantie vrijdag dus zou de stempel net 1 dag te laat komen. Dit gemeld en de stempel werd zonder problemen naar ons vakantie adres verzonden in Duitsland. Helemaal top! Een geweldige service. Bedankt Geocachingshop.

Mooie webshop!

Uitstekende service en snelle levering

Heel snelle levering

Ik ben vaste klant bij jullie en ga ik ook blijven handig is al er vraag is kan je gewoon vragen aan jullie

Veel artikelen en reageren snel op berichten/mails

Deze webshop heeft veel artikelen, die keurig gesorteerd zijn. Echter had ik wel wat last van de website en kreeg diverse keren een 404 foutmelding. Misschien kwam het door het gebruik van de browser of was het een hickup. Om nog meer service te bieden: Maak een foto van de eerste woodie "proefdruk" en als het dan groen licht is, printen maar! De artikelen worden geleverd in een keurige doos. Overigens zag ik niet meer de free goodies, zijn die verdwenen?

Geweldige shop

Divers, goede info/uitleg

top; makkelijk bestellen, snelle levering, goede verpakking.

top; makkelijk bestellen, snelle levering, goede verpakking.

Goede, snelle service

Goed, snel

Lang zoeken naar de juiste coin en trackable

Te veel opties die net niet naar mijn zin waren. Dus 2 avonden gezocht tot ik het vond.

Goede kwaliteit en snelle levering, eigenlijk niets op aan te merken.

een heel vlotte behandeling en levering

Zoals altijd is je bestelling in orde goed verzorgde verpakt

goed werk.

Het kost een paar dagen, maar dan heb je ook wat moois in huis.

Snel en correct

Zoals steeds. Snel geleverd, correct materiaal, correcte prijs.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA