Alles top

Alles is naar wens geleverd binnen de voorziene termijn en in perfecte staat . Bedankt

Goede afhandeling

Heeft wel 3,5 weken geduurd maar….alles netjes geleverd

Snel

Meestal staat er voor graveren 2 a 3 dagen. Nu was het na 1 dag al verzonden. Super snel dus.

Top, snelle afhandeling & dito levering!

Was binnen 2 dagen binnen uitstekende service

Super service

Kwalitatieve producten op een zeer duidelijke site met snelle levering

Vlug en correct

Alles was heel goed en zeer vlug . Dank U.

Goede service en snel geleverd. Meteen maar weer besteld bij de shop

Top kwaliteit en snelle levering !

De gepersonaliseerde TB's zien er top uit zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd !

Goede service, netjes verpakt en snelle levering!

Toll

Schnelle, unkomplizierte Bestellung und die Lieferung erfolgte zuverlässig innerhalb von ein paar Tagen. Vielen Dank, gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele goede service.

Goede service en snelle levering!

Goede service, netjes verpakt en snelle levering!

Snelle bezorging, ruime voorraad

Ruim assortiment en bestellen ging eenvoudig. Diverse betaal en bezorgopties. Dus prima. Enig minpuntje. De doos was niet heel erg gevuld waardoor die nogal beschadigd arriveerde. De inhoud was niet beschadigd, maar daar kunnen ze eventueel nog wat aan dacht aan schenken.

Leuke producten!

Leuke producten, snelle en correcte levering!

Uitstekend.

Vriendelijk snelle levering en snelle afhandeling met retouren. Kortom ga vooral zo door.

Wat ik besteld heb was goed en op tijd aan gekomen.

Wat ik besteld heb was goed en op tijd aan gekomen.

Snelle levering, en de toolkit voldeed precies aan onze verwachtingen!

Top zaak met leuke spullen. Sinds kort aan het geocachen en de small toolkit is echt perfect voor ons om te beginnen. Vooral omdat wij zelf al een telescoop magneet hebben. De magneet bij deze set word los geleverd. Ik heb een schuifsysteem gemaakt met touw zodat we deze alsnog in diepe putjes kunnen laten zakken! Al met al echt super tevreden en precies naar verwachting!

Netjes verpakt en snel verzonden

.Netjes verpakt en snel verzonden

Extreem snelle verzending

Eind van de middag besteld, zelfde avond ging het al op de post.

Ruime keus, snel bezorgd.

Super bedankt

Geweldig, ben er heel blij mee

À peine j'ai eu le temps de valider ma commande qu'elle était déjà arrivé chez moi en France. Merci ! ----- Ik had amper tijd om mijn bestelling te valideren toen deze al bij mij thuis in Frankrijk was aangekomen. Dankjewel !

Het bestellen was gemakkelijk en de levering zeer vlot

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA