Goede service!

Goede service en prettig contact!

De bestelling en levering is perfect verlopen

Prima ervaring!

Het bestellen en leveren gebeurde probleemloos. Er zijn superleuke dingen in de Geocachingshop. Netjes afgeleverd bij het afhaalpunt en netjes verpakt. Ik werd op de hoogte gehouden via Track & Trace. Ik zou hier zeker weer bestellen.

H

N

Makkelijk te bestellen en snelle verzending/ontvangsr

Duidelijke en correcte omschrijving van de producten. En snelle verzending en goede ontvangst van het pakketje.

Snelle levering, aardig assortiment, stevig aan de prijs. Verbeterpunten: verbreding assortiment en lagere prijzen.

Snelle en correcte levering

Onze eerste bestelling bij Geocoachingshop.nl en wij zijn zeer tevreden. Het bestellen en betalen verliep snel en soepen en er werd zeer snel geleverd! Jullie hebben er een tevreden klant bij die vaker bij jullie terug gaat komen.

Bezorging zoals beloofd bij bestelling.

Brievenbuspost. Wel afhankelijk van bezorgtijd Post NL.

uitstekend en vlot

Leuke website, ruime keuze en vlot ontvangen.

Goed assortiment en zeer snel geleverd!

Duidelijke website.

Goed product, snelle levering.

Snel en gemakkelijk bestellen

Pen en badge snel geleverd, voldoen beide aan de verwachting. Website overzichtelijk en helder.

Prima geregeld

Super, besteld en volgende dag in huis!! Fijne tool, al veel profijt van gehad!!

Gewoon prima en snel in huis.

uitstekend

Had mijn huisnummer vergeten te vermelden, kreeg netjes een mailtje hierover. Na huisnummer doorgeven was mijn pakketje de volgende dag al bezorgd. Prima service, zo moeten er meer zijn. Dank

Perfecte afhandeling van de bestelling.

Geen enkele opmerking, top.

De bestelling is geleverd volgens afspraak. Super snelle reactie op mijn mail met een vraag.

Mail gestuurd met vraag, geen antwoord

Pakketje is goed en wel aangekomen. Helaas heb ik nooit een aflever moment geweten en na hier een mail over te sturen eveneens geen antwoord over te hebben gekregen. Slechte service.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Prima en snel geleverd.

Prima en snel geleverd.

Het is soms even zoeken in de webshop totdat je vindt wat je wil hebben, maar eenmaal besteld is de levering snel. De “geocoin-grabbag” die er een aantal jaren geleden nog was, wordt gemist. Dat was een ideaal cadeau-item! Maar nu ook goed geslaagd. Volop keus, volledig aanbod voor wat je nodig hebt als geocacher.

Goede prijs, snel geleverd

Ik vind het altijd leuk om even in deze webshop te snuffelen. Leuke prijzen en snel geleverd. Ik kan ze zeker aanraden.

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Top, bedankt

Zeer tevreden dat ondanks de drukte mijn bestelling relatief snel werd geleverd. Het zat niet in een onwijs grote doos, maar toch had het nog een maatje kleiner gekund.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA