Goed product, snelle levering.

Simpel te bestellen. Snel geleverd

Makkelijk overzichtelijke bestelmogelijkheden. Snel in huis.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Op de site snel kunnen vinden wat ik zocht. Makkelijk doorgeleid voor de betaling. Gelijk een mail ontvangen met alle gegevens. De volgende dag mijn brievenbus pakket al ontvangen. Keurig verpakt en in goede staat.

'S avonds besteld, de volgende dag in huis. Prima!

Goed en snel geleverd.

zoals altijd

zoals ik gewend ben

Snelle service en was mooi goed verpakt

Snelle verzending

Mijn producten kwamen snel aan en waren precies als op de site vermeld stond

GOED

ik had een bestelling woordy's besteld , had ze ook binnen de week nodig , alls was op tijd geleverd !!! in een ophaalpunt in de buurt zelf kunnen kiezen waar en gratis !

Goede service en snelle levering

Snelle levering en prima producten

Overzichtelijke site en prima producten. Bestellen is eenvoudig en leveringen zijn snel, zelfs maatwerk producten. Kwaliteit en service is perfect.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering, duidelijke emails die aangeven wanneer het pakketje op te halen is. Vriendelijke groeten Nicole Baaijens.

Correcte verzending

Bestelling goed en snel aangekomen.

Prima, snelle levering.

Ben zeer tevreden over de eerste bestelling. Het artikel was voorradig en werd snel geleverd.

Stefan Konrad Im Speitel 47a, 76229 Karlsruhe Germany

Ze zijn goed en snel met verzenden

Ze zijn snel en netjes met verzenden

Goede duidelijke site en snelle levering

Ik zocht een geocoun om te graveren. Hier gevonden Zeer tevreden. Handig dat je het voirbeeld kan zien. Goede communicatie en snelle levering

supersnel

direct geleverd na online bestelling

Prima winkel

Hebben wat ik zoek, redelijke prijzen en snel geleverd.

Goede snelle levering

Goede webshop

Klasse

Echt een hele nette service. En helemaal volgens afspraak. Ook een hele nette duidelijke site.

Snel geleverd en in orde

De bestelling werd sneller geleverd dan de voorziene termijn. Is zoals gevraagd, dus niets op aan te merken.

Prima.

Makkelijk zoeken, snel in huis.

Perfecte afhandeling van de bestelling. Duidelijke website, goede en duidelijke afhandeling naar de betaling toe. Bevestiging van de bestelling en de volgende dag al in huis in een goede en degelijke verpakking . Beter en sneller kan niet Bedankt hiervoor

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA