Alles is goed verlopen

Alles was duidelijk, alles goed en netjes bezorgd

snel en volgens afspraak afgewikkeld, ook de bezorging.!!!

alles volgens afspraak, zo hoort het.

Wederom een prima en snelle levering!

Vooraf gecheckt wanneer de nieuwe coins er zouden zijn. Snel antwoord, en na bestelling een zoals gebruikelijk prima levering.

Hun service bezorgde me een mooie geocoin...

Op internet kwam ik een mooie geocoin tegen. Een afbeelding bleek voldoende om er voor te zorgen dat Geocachingshop de coin wist te leveren ondanks dat deze niet op hun site beschikbaar was... het duurde even, maar nu heb ik 'm binnen. Heel blij mee.

Snelle levering en prima product

Mijn stempel snel gemaakt en geleverd. Voldoet helemaal aan de omschrijving. Ook snel en handig eigen ontwerp kunnen maken via de site. Top

Goed product, snelle levering

Goed product en snelle levering

Mijn bestelde geocachingattributen waren super snel binnen. Fijn!

snel, mooi, en meedenkend..

Mijn foto was niet geschikt en ipv toch maar afdrukken werd er wat mail verkeer heen en weer een geschikte foto gevonden ..ben er tevreden over.

mijn eerste trackable gekocht!

mijn eerste trackable gekocht, spannend! op tijd geleverd. activiteringscode erbij. allemaal gelukt. helemaal blij.

Mooi snel gelezen

Boekje gekocht en vlot geleverd. Wel in verhouding dure verzendkosten voor een brievenbus pakketje.

Super snelle service en mooie producten.

Tijd voor een paar nieuwe tb's, snel gevonden. Na bestelling ook super snel geleverd, top!

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Brievenbuspakketje lag de volgende dag op de mat.

Geleverdconform toezegging.

bevalt goed

er wordt altijd meegedacht en gestreefd naar tevreden klanten

prima service

Zeer uitgebreide website, gemakkelijk bestellen

Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen

Heb 3 stempels besteld en nu al een tijdje in huis en gebruikt. Zat te twijfelen over de stevigheid maar dat is nu verdwenen. Ze zijn steviger dan gedacht. De levering was ook perfect. Even een mooi ontwerp maken en binnen enkele dagen lagen ze al in huis.

Prima, zoals altijd...

Snelle levering en netjes gedrukte eigen woodies.

Bestelling is goed verwerkt en verpakt. Tevreden

Bestelling is goed gegaan en goed verpakt. Heb eerder besteld en ook deze keer weer goed en snel afgehandeld.

Geweldige service

Al mijn vragen over een bestelling zijn goed en snel behandeld. De uiteindelijke bestelling is ook snel geleverd

Super goed!

Snel en goed

Snelle en goede afhandeling en levering

Zeer tevreden over de afwikkeling na de bestelling

super

snel, duidelijk. Zonder problemen!

perfecte levering

alles was compleet, snel verzonden en goed verpakt

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA