Vlotte levering en goede communicatie van de bestelling

Gewoon goed.

Netjes verpakt en op tijd verstuurd.

vlotte levering

Ik koop hier wel vaker maar het is een goede leverancier. Ik had de spullen snel binnen.

Snel geleverd wat ik besteld heb

Ik heb een uv lamp besteld voor de nacht cache die we willen gaan lopen. Aan de voorbereiding ligt het niet. Bestelling snel geleverd. Nu nog de wandeling gaan doen en de cache gaan vinden!

Snelle en nette levering

De bestelling was de volgende dag al binnen, erg fijn! En alles netjes verpakt.

Snelle en juiste levering. Zoals altijd.

Diverse keren heb ikspullen hier besteld. Alle keren zijn deze spullen snel en correct geleverd. Ook de ene bestelling die ik zelf heb opgehaald, was keurig verzorgd.

Snel en conform de bestelling.

Tja hoe omschrijf je dit. Je hebt een idee wat je graag snel hebt , omdat iets kapot is gegaan en 1 dag later heb je het weer in huis. Dat had ik niet verwacht, dus ja super toch!

De bestelde producten zijn snel en netjes geleverd.

Prima bedrijf

Al meerdere keren zowel fysiek als digitaal hier dingen gekocht. Altijd netjes verpakt, snelle verzending en prima. Zeer tevreden

Snel en goed de order verwerkt.

We hadden de bestelling erg snel binnen.

Vandaag de bestelde woodies binnen gekregen, veel sneller dan verwacht super! helaas zijn ze niet zoals ik gehoopt had. Het lettertype bleek te klein voor het aparaat waardoor de letters niet mooi uitkwamen. Na contact te hebben gehad boden ze een passende oplossing aan. Super dat het zo opgelost kan worden.

Goede service en planning

Duidelijke website, beschrijving van product volstaat, snelle levering.

correct

Netjes en snel afgehandeld, en snel ontvangen

snel geleverd, alles 100 %

Deze winkel is aan te bevelen

Zeer correct

Nadat mijn pakket door DPD maar niet geleverd werd, deed de winkel hun uiterste best om uiteindelijk toch nog bezorgd te krijgen. Dankjewel !

Niets op aan te merken

Goed opgebouwde website waar alles snel terug te vinden is. Het bestellen zelf verliep vlot, en alles werd mooi binnen een aanvaardbare termijn thuis afgeleverd. Tevreden klant dus.

Precies wat ik besteld heb en snel geleverd

Bestelde is zoals plaatje/beschrijving

Ik had twee art. eentje een week levertijd de andere de volgende dag. Had erbij geschreven samen verpakken en versturen. Dat is ook gebeurd. Blij mee.

snelle en correcte levering

top

bestelling gedaan, duurde een beetje lang voor ontvangst, ik bellen, bleek dat ik een mail gehad had waarin nog een vraag gesteld was over de bestelling. (zat in de spambox! ) Daarna was de bestelling zo geleverd. Ook aan de telefoon heel vriendelijk!

Krijg wat ik verwacht.

Zeker aanbevolen.

Zeer snelle levering!

Besteld en door het op voorraad zijn, volgende dag in huis.

prima service

prima service , alleen jammer dat een kleinigheid wordt verzonden in een te grote doos. het door mij bestelde had ook door de brievenbus gepast , mits de juiste verpakking was toegepast

Altijd tevreden!!!!

Snel, goede service, goed aanbod!!!

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA