Je moet heeeeel goed kijken voor je op bestellen drukt.

Ik heb vanalles aangeklikt. En ik heb gepoogd 2 stempels te bestellen. Die stonden ook in mijn winkelmandje. Toen nog wat TBs toegevoegd en kennelijk is er ergens iets mis gegaan want bij ontvangen van de verzending had ik maar 1 stempel. Geen 2. Nu moet ik dus nog een keer bestellen. Goed nakijken voor je dus alles definitief afrond want het winkelprogramma heeft een eigen leven.

Veel geo spullen en snel geleverd

Prima! Precies wat ik zocht en snel in huis.

Geen opmerkingen. Top.

Snelle verzending

Niets aan toe te voegen

Eenvoudig en snelle verzending

Snelle levering, goede communicatie

Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb gedaan bij de geocachingwebshop. En weer is alles compleet, keurig en degelijk verpakt ontvangen. Ook goede communicatie over de voortgang van de levering van de bestelling. Top!

Origineel cadeau de giftcard

Mijn vriendin blij gemaakt met dit leuke cadeau

Alles op tijd geleverd en prima kwaliteit

Vlot kunnen bestellen en vlotte levering

Snelle levering en goede service

Ik kreeg het verkeerde boekje toegestuurd. Dit werd heel snel gecorrigeerd en ik mocht het andere boekje houden. Fijn dat dit zo snel is opgelost.

Alles gemakkelijk te vinden. Snelle levering

Snelle levering goed product

Niks ontvangen - maar prima hersteld

Bestelling is nooit ontvangen. Op mijn mail om opheldering is nooit gereageerd. UPDATE: Na een excuse-mail en een telefoontje werd alles keurig opgelost, dwz dat de bestelling opnieuw is verzonden.

Alles naar wens

Alles aanwezig. Snel verzonden

Een aanrader

In het verleden heb ik al wat besteld. Nu dus weer (na jaren weer begonnen). Dit is toch mij. Favoriete adres voor nieuwe spulletjes. En snelle levering.

Sandra

Ich bin zufrieden mit Trackable aufkleber!

Thank you for my order. Only the shipment took 16 days against my impatience.

It was my first (testing) order. I am impressed with the speed of order preparation. Only the shipment took 16 days against my impatience. Thank you.

Gevonden!

Een klein gebroken veertje voor de victorinox - de hele gereedschapkoffer incompleet. Dankzij de handige zoekfunctie en duidelijke beschrijving van de afmetingen van het veertje kan het zakmes weer jaren doen waar het voor bedoeld is.

Snelle en accurate levering. Kwaliteit van het spiegeltje laat te wensen over. Verbinding telescoop en spiegel kan steviger

Goede en snelle service

Product werd snel en goed geleverd. Altijd goede ervaringen met jullie!

Schnelle Lieferung nach Deutschland

Sehr schnell nach Deutschland geliefert, alles problemlos gelaufen. Versandkosten sind in Ordnung. Gerne wieder! Danke!

Geleverd op aangegeven tijdstip

Gekregen wat ik wenste

Snelle productie goed verpakt

Een eigen ontwerp stempel en woodies laten maken. De stempel is echt buitengewoon netjes en precies volgens ontwerp gemaakt. De woodies helaas niet helemaal netjes volgens het ontwerp omdat een lijntje waarschijnlijk niet dik genoeg was is deze weg gevallen. Een controle of melding hiervan zou ik op prijs hebben gestemd. Verder wel tevrede hoor.

Spijtig voorval, hopelijk is het geen slechte service...

Wij zijn zeer tevreden zijn over de artikelen die we besteld toch waren er enkele problemen. Wij hebben deze per email aangekaart en deze werden vrij snel opgelost. Bedankt voor de grote service en de snelle respons!!!

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA