Snel verzonden, de bestelling was zoals ik had verwacht. Ruime keuze

Snel verzonden, de bestelling was zoals ik had verwacht. Ruime keuze

Empfehlenswert

Sehr schnelle Lieferung. Abwicklung der Bestellung hat sehr gut geklappt

Snel en goed geleverd

De spullen zijn snel geleverd en in goede conditie bij mij afgeleverd.

Als je op zoek bent naar dingen voor geocaching, dan ben je hier wel op de juiste plek. Tijdens mijn bezoek aan de website viel op dat er wel veel was uitverkocht, later bij andere sites heb ik die spullen wel zien staan, maar dus wat anders besteld hier. Dus eigenlijk jammer dat niet alles er is…..

Super snel verzonden

Super en snel verzonden. Op de site stond 2 weken levertijd dag later was het al thuis

Goede service, snel

Fijn overleg over het aanleveren van het logo, snel reacties en mooi eindproduct.. blije ontvanger van het kadootje (woodies) dus voor herhaling vatbaar!

Steeds in orde

Zoals altijd alles dik in orde.

Hele snelle levering

Ik ben een beginnende geocacher, dus hier mijn basisuitrusting aangeschaft. Er is een groot aanbod en ik was erg verbaasd over de snelle levering. Ik woon in belgie. Maar een dag later was het er al. Ook geen extra kosten om naar belgie te versturen zoals bij de meeste webshops. Alles is gelijk voor belgie en Nederland.

Goed verzorgd

Makkelijk besteld en op tijd geleverd. Goed verzorgd dus

super

heel snel en goed verzorgd

Zeer goede services. Ben altijd zeer tevreden hoe de bestelling verloopt en ook de kwaliteit van de producten zijn uitstekend.

Snelle levering en snel antwoord

Duidelijk en netjes geholpen via mail, en snel antwoord

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Correcte levering van de bestelde producten!

Super (klantvriendelijk)

Altijd weer leuk om hier te kopen!

Snelle levering in goede staat.

Vlotte levering

Wat ik bestelde werd uiterst vlot geleverd. Complimenten.

De bestelling werd snel geleverd. Deze was keurig voor elkaar, goed verpakt en bij de sticker die we bestelden zat een uitstekende beschrijving over de juiste manier om deze te plaatsen. Tevreden!

Zeer tevreden over de snelle levering.

Er bleek een foutje in de afbeelding te zitten van de woodie. Hel alert wordt er even contact opgenomen en kan ik de fout herstellen. Wat een service. Vervolgens blijkt mijn bestelling naar een ophaalpunt te zijn gegaan wat een aantal weken dicht is. Weer een goede service door deze snel opnieuw te versturen.

Supergoed geholpen met de bijbestellingen

Tweede keer bijbestellingen geplaatst van m’n woodies - ‘k geraakte er zelf niet uit via de site (mijn onkunde !) - maar supersnelle assistentie en een dag later zaten m’n nieuwe reeksen in de bus (met aangepast jaartal en al) - ‘t zijn TOPPERS bij geocachingshop.nl

Snelle en goede service

Snelle en goede service, zoals altijd! Ik bestel vaker bij de Geocachingshop en ik heb altijd goede ervaringen.

Kwaliteit goed en snelle levering.

goede service

snelle correcte levering

Vlotte service

Besteld en snel binnen.

Duidelijke uitleg. Goede informatie over alternatief

Mijn bestelling niet meer leverbaar. Binnen het uur een telefoontje met excuses en na overleg en goede informatie over het alternatief een nieuwe bestelling geplaatst. Prijs van de eerste bestelling werd aangehouden.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA