Prettige ervaring

Adequate hulp op alle gebied.

Snelle en correcte levering van de materialen die ik besteld had.

Ik had wat geocaching materiaal besteld en heb dit snel en correct gekregen. De ideale plaats om "geocaching"-items te vinden.

UITMUNTEND

Al vaak iets besteld, altijd prima.

Geweldige service

Het door mij bestelde magneetplaatje bleek gelijk al kapot te zijn. Even gebeld en overlegd en gelijk een nieuw magneetplaatje toegestuurd gekregen. Niks geen gedoe, vlot geregeld. Wat een service!

Geen opmerkingen, alles prima

Zoals de titel zegt

Mooie site voor allerlei hebbedingetjes

Genoeg keuze alleen de voorraad klopte niet. Maar daarentegen is de klantvriendelijkheid en snelheid in beantwoorden van de eigenaar prima op orde.

Snel en goed geleverd!

Na de bestelling kreeg ik al snel het pakketje goed en wel bezorgd bij het doe punt waarvoor ik had gekozen! Uitstekend!

Zorgvuldig

Het ging mis met de bezorging maar men dacht wel mee en nam verantwoordelijkheid.

kan nog niet beoordelen, wegens nog niets ontvangen

geen oordeel

Wat ik besteld had, was helaas maar 1 x aanwezig.maar ik kon een andere vorm erbij krijgen. Super. Heel hartelijk bedankt hiervoor

Vlotte sevice en klantvriendelijk

Nu 2x besteld en ben tevreden van de kwaliteit

Sneller dan verwacht

De bestelling zou 2 a 3 werkdagen duren voor sommige onderdelen, maar is toch al verzonden met 1 werkdag.

Heel snel en goed het gewenste binnengekregen

Ik had een stempel besteld, die dus op maat gemaakt moest worden. Deze was razendsnel binnen en helemaal wat ik verwacht had.

Snel en goed geleverd

Bestelde artikelen werden volgende dag geleverd!

De bestelde artikelen werden netjes verpakt de volgende dag al geleverd.

Super fast delivery

Shipping should be cheaper but the service was very good.

Snel geleverd en goede communicatie

Snel geleverd en goede communicatie over bezorgmoment.

Snelle service en mooie producten

Klantvriendelijk en behulpzaam. De producten waren de volgende dag in huid. Mooie kwaliteit!

Goede kwaliteit, perfecte levering

Goede kwaliteit, perfecte levering

Zoals verwacht

Kwalitatief goed materiaal; redelijk snel geleverd.

Mooie snelle en correcte levering.

top service

reageren snel op pb berichten van facebook en goed geholpen om mijn eerste tb te kopen. volgende bestelling staat ook al weer uit.,

Duper

Alles is goed aangekomen

top

ner

Super! Mooie afwerking.

Mooie afwerking en communicatie. Jammer dat de levering wat trager was door de grote vraag.

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA