Hulpvaardig, service, meedenkend.

Tevreden

Tevreden maar voor zo'n bestelling (>250 euro) had ik wel iets meer verwacht van de shop.. Bijvoorbeeld gratis TB of dergelijke, nu kreeg ik gewoon het bestelde. Ik zal hier zeker rekening mee houden bij toekomstige bestellingen (wordt normaal een jaarlijkse bestelling)

super

bestellen is heel erg eenvoudig, ruime keuze en zeer snelle levering. dus in 1 woord , super.

Zoals elke keer weer prima voor elkaar. Zeer snelle en complete levering. Niets op aan te merken!

Doeltreffend

Het ging vlot en snel.

Snelle bezorging

Snel verzonden, netjes verpakt. Prima dus!

Snel geleverd en mooi product

Zo hoort een webshop te zijn & werken.

- duidelijke webshop - goed assortiment - correcte prijzen - correcte levering

Prima levering

Levering van producten is netjes verzorgd, comform bestelling.

Alles zoals verwacht

gekregen wat ik kocht, na 2 dagen al geleverd

Prima levering

Netjes en op tijd geleverd

Supersnel geleverd. Blij met de aangeschafte producten. Precies zoals omschreven. Top!

Uitstekende service

Woodies besteld voor n jarige vriendin. Levertijd was erg krap maar ik heb ze op tijd binnen gekregen! M'n vriendin is er super blij mee. De woodies zien er ook nog es goed uit. Top!

Gewoon perfect.

Geen enkele klacht.

Snelle levering. Duidelijke site.

Het pakket werd netjes op de geplande dag afgeleverd. Goede kwaliteit materialen.

Supersnelle levering

1ste x bij deze webshop een bestelling gedaan die supersnel geleverd is. Top

Snel en volledig

Groot assortiment, snelle levering. Top!

snel geleverd en gereageerd

Na bestelling had ik een vraag, Daar werd snel op gereageerd. Bestelling ook snel geleverd. Heb er al 10 logrollen mee voorzien. :-)

Snel en exact!

Bestelling plaatsen via jullie zeer overzichtelijke site is een zaligheid! De regelmatige updates over je bestelling aijn zeer duidelijk en handig. De levering was stipt.

Meteen geleverd en precies wat we wilde.

Snel en Goed

Goede kwaliteit

De bestelde artikelen werden tijdig geleverd. Prima kwaliteit

Prima geregeld allemaal

Ik heb online 2 xxxl TB stickers besteld. Voordat ze geprint werden hebben zij mij gebeld om de bestelling nog even te verifiëren. Zodat de sticker 100% goed geprint zou worden. Dat vind ik een hele goede service. 2 dagen later had ik de sticker in huis, keurig netjes geprint. Super!

snelle levering en topproducten

Goede keuze, snelle levering en kwalitatieve producten, wat wil je meer?

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA