Leuke site, snelle levering

Veel keuze en vlotte service.

Keurig en snel geregeld

Na mijn bestelling een klei e aanpassing En dat eerst prima geregeld Dus ik ben zeer tevreden vreden Geogroet lieshans

Duidelijke afspraken rondom levering en ook keurig verpakt.

Bestelling geplaatst, waarna direct een bevestiging volgde. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van het verzendtraject en wanneer het pakketje afgeleverd zou worden. Pakketje in keurige staat ontvangen.

Heb alles ontvangen wat ik heb bestelt en omdat de levering lang duurde en mail daarover gestuurd en er werd meteen gereageerd ..Top. Verzenden met postnl was wel sneller geweest en thuis bezorgd.

Goede snelle service

Snel verzonden en ontvangen. Helaas het verkeerde product ontvangen maar na een e-mail waarop een snelle reactie kwam het juiste product ontvangen.

Goede levering top kwaliteit

Snelle levering in goede kwaliteit voor weinig geld

Snelle bezorging voor een goede prijs

Het bestellen van mijn geocaching geocoins en trackables waren snel en makkelijk besteld. Het duurde 2 dagen voordat ze in mijn brievenbus plofte maar ze zijn snel met het versturen en bezorgen.

Zeer snelle levering

Zelfs al bevatte de bestelling 2 stempels met naam...na 2 dagen reeds bij me thuis. Schitterend!

Vlotjes

Goede producten en super snelle levering

Lock lock containers, logboekjes en potloodjes besteld. Alles werd snel geleverd. Tevreden

Super Service

Bij de levering van een gegraveerde geocoin was de beloofde bewaarbox niet meegeleverd. Na een eenvoudig mailtje werd deze nagestuurd. Twee dagen later zat hij in de bus!

Lekker in de buitenlucht

Heerlijk om samen of alleen op zoek te gaan naar caches. Je komt in gebieden waar je anders niet komt of heen gaat.

Gewoon perfect

Vlotte levering, en goed materiaal

Uitmuntend

Spullen de ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Goed verpakt en net een duidelijke factuur. Ik zal hier binnenkort weer iets bestellen.

Super snelle levering

Alles wat ik besteld had zag er goed uit. En werd erg snel geleverd.

Stempel zelf kunnen samenstellen En 2 dagen er na zat het al in mijn brievenbus

Duidelijke website

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden

Snelle verzending en prima producten. Alles naar wens.

Reeds jaren klant. Steeds correcte service

Echter , verleden week klopte de levering niet. Doch dit werd zonder probleem rechtgezet. Reden te meer om deze firma aan te bevelen !!!

Pakje nog niet ontvangen!

Teleurgesteld Hopelijk niet verloren.

Onze bestelling werd snel en uitstekend verpakt afgeleverd. Eerder hadden we een mail ontvangen waarin de faktuur en de melding dat onze bestelling verzonden was. We zijn helemaal tevreden :-)

Altijd op tijd geleverd na enkele dagen

Goede website

Complete winkel

Alles te bestellen van or de cacher. Het programma voor de woodies zou net wat mooier kunnen, je kan nu erg weinig met de software.

Veel genot van het zoeken veel variaties van de caches. Zo kom nog op plaatsen waar je anders niet komt super allemaal

Nog wat onwennig met het maken van een eigen cache, maar ik heb alles kunnen vinden en de caches staan inmiddels in het veld met veel succes!

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA