Uitstekend!

Iitstekend, snel en gemakkelijk!

Uitstekend!

Duim omhoog

De trackables konden makkelijk besteld worden en werden snel geleverd

Snel en goed

Snelle verzending en goede degelijke spullen. Alleen de petling met het gras erop viel wat tegen.

Snel en correct

Prima webshop

Super !!!

Ben zeer tevreden over mijn bestelling; Ook voor het ontwerp van mijn woodies werd ik goed geholpen. De levering ervan was ook snel. Bedankt.

Betrouwbare en snelle levering. Product prijzen zijn ook oké

Reeds meerdere malen gekocht

Al enkele malen gekocht op deze website. Ik mis eventueel kleinere/smallere petlings in het gamma.

mooie levering zonder opmerkingen

mooie levering zonder opmerkingen

NIET ZO GOED

SHIRT TOP MAAR SWEATER DE RITS DE HAPERT NIET ZO TOF KAN HET OOK NIET TERUG STUREN WANT ER STAAT EEN NAAM OP HEEL SPIJTIG MANUELLA

Top!!

Leuke eerste ervaring, blijft zeker niet bij deze aankoop!

Très bon service et très rapide!

snelle en perfecte levering.

eerste bestelling geplaatst en totale tevredenheid, een aanrader.

Wat ik nodig heb, is snel geleverd, keurig netjes. Nog wat nabesteld, geen extra kosten, 1 zending van gemaakt, super!

Een aantal tools besteld, was snel geleverd ook De stempel die apart moest gemaakt worden

q

q

Exact wat ik voor ogen had

Snelle zending met juiste materiaal.

Keurig verzorgde en vlotte levering!

Alles wat we hier ooit al besteld hebben werd volledig en snel geleverd!

Een correctie op een bestelling is helaas niet mogelijk.

Mijn laatste bestelling had ikzelf vergeten er een jaartal bij te zetten. Dus onmiddellijk nadat ik besteld had heb ik direct een mail gedaan met de juiste tekst op de TB. Robin 18 maart 1997. Helaas is dit blijkbaar nooit gelezen door jullie en kreeg ik de door mijzelf fout besteld TB aan huis. Robin 18 maart.

prima en snelle service

zocht nieuwe sticker ivm andere auto, snel een goed geleverd

Snelle en goede levering.

Alles keurig aangekomen.TB's zijn al onderweg.

Snelle levering. Goed product

Mooie woody's En trackables

Netjes en snel geleverd

Site heeft een ruime keuze en je kunt redelijk gemakkelijk vinden wat je zoekt. Levering loopt via DPD. Prima service maar ik heb de PostNL app op mijn telefoon en kan mijn pakketjes op die manier makkelijker volgen dan met DPD.

Zoals steeds... excellent

´s anderendaags geleverd. Super service