Beste Merel, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Snelle reactie op vragen. Aankoop in de winkel was perfect.
Beste Rene, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Weer net als altijd piek fijn in orde .
Beste Gea, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Easy site to work arround, super fast service and delivery. Expensive "shipment" for a small package but quality is paied. Maybe a good ideia to always send emails in english to clients outside of the country. 5* anyway, continue the good work.
Beste Donzillo, Thank you for your review! We are looking forward to serve you again. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Toppers
Beste Patrick, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Fast and efficient purchase without any problems. Large selection of coins and bars.
Beste Marek, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Goed en snel service
Beste Maria, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Had een minimale bestelling. Toch keurig en vriendelijk geholpen. Betrouwbaar en vakkundige medewerker!
Beste Jeroen, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
De website is duidelijk en volledig. Het bestellen ging gemakkelijk en de bestelling kwam netjes op de aangegeven dag.
Beste Paul, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Overzichtelijke webshop.
Beste Rob, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Als eerste in Nederland had Goudpensioen de 2022 1 oz Lunar III gouden Tijger munt in hun assortiment, en ik had hem letterlijk na 2 dagen al in huis! Wat wil je nog meer??? Nou een 6 sterren beoordeling misschien!... Bestel zelf eens, zal je merken dat ik geen ongelijk heb over hetgeen wat ik schrijf!!!
Beste Daryl, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Snel opgestuurd. En goede communicatie. Ze hebben erg goed geholpen
Beste L, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Altijd goede voorraad en snelle service en klantcontact.
Beste Rik, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Geweldig , attent en snel!
Beste Johan, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Heldere communicatie, zorgvuldig verpakt, snelle bezorging
Beste L.C. van Eik, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Komt afspraken na.
Beste Jeroen, Bedankt voor uw positieve review. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Vind het vreemd dat er geen id-check plaats vind. Dit nodigt uit tot makkelijk handelen zonder controles. Lijkt mij niet wenselijk….
Op zondag een bestelling gedaan en 2 dagen later probleemloos opgehaald.
Beste Sonja, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u snel uw bestelling kont ophalen. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Goeie service en te vertrouwen.
Beste Niels Sijstermans, Bedankt voor uw feedback. Wij staan weer voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Snelle bezorging, heldere communicatie, verzorgd product, degelijke verpakking.
Ik had hier een gouden munt gekocht waar een krasje op zat. Voor UNC munten komt dit blijkbaar vaker voor omdat de munten vanaf de producent in tubes zitten en tegen elkaar aan kunnen schuren waardoor (kleine) krasjes kunnen ontstaan. Wellicht een suggestie dit duidelijker in de beschrijving te zetten (in plaats van alleen in de FAQ) aangezien dit dus wel vaker gebeurd, en als disclaimer en binnen welke marges deze krasjes acceptabel zijn bij het terugverkopen van de munten. Verder wel fijn dat ik wel serieus genomen ben met mijn eerdere klacht en dat Goudpensioen hier adequaat op gereageerd heeft.
Originele beoordeling
Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Service was wel prima (vandaar 1 ster in plaats van 0). Ik had een gouden munt en een paar munttubes besteld. Op een van de munttubes was met stift geschreven en was al een slechte eerste indruk, maar dat kreeg ik er nog wel af. Daarna bekeek ik de gouden munt en daar zat een krasje op de achterkant en toen brak mijn klomp. Ik begrijp dat het puur goud is en kwetsbaar is maar als ik een gouden munt bestel wil ik gewoon dat ie onbeschadigd is. Zo'n munt is geen flippo ofzo, ik heb er grof geld voor betaald dus dan verwacht je ook een goed en onbeschadigd product. Misschien is het ook een les dat je als je dit soort dingen online besteld dat je het op komt halen zidat je het terplekke kan bekijken in plaats van laten bezorgen want als je het laat bezorgen krijg je blijkbaar de afdankertjes. Ik weet dat de waarde van de munt zelfs met een kras hetzelfde blijft als ik hem ooit weer wil verkopen maar toch vind ik het een teleurstelling omdat ik de intentie had deze munt onbeschadigd te houden.
Beste Gilian van Doorn, Bedankt voor het toesturen van de foto's. Hieruit maken wij op dat het krasje tijdens het productieproces is ontstaan. Een krasje op een UNC munt is mogelijk. Zie ook voor meer informatie hier: https://www.goudpensioen.nl/faq/article/wat-betekenen-munt-kwaliteit-unc-proof U kunt de munt kosteloos omruilen voor een andere munt in onze winkel. Hierbij kunt u zelf kiezen uit de voorradige munten. Wij vertrouwen erop hierbij een passende oplossing voor u te hebben gevonden. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
X
Beste Mark, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Service is goed en snel. De volgende werkdag je bestelling kunnen ophalen maakt bestellen een extra prettige ervaring. Zo weet je altijd wat je de volgende dag in handen hebt.
Beste Alexanderk, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Makkelijk bestellen en super goed afgehandeld.
Beste Leo, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ik kwam nu voor de 2e x. Wat spaargeld besteed om voor ca. 1500,-- aan zilveren munten te besteden. Helaas was de jongeman die mij bediende niet echt vriendelijk; zelfs wat argwanend. Heel merkwaardig en klantonvriendelijk. Het is dat Goudpensioen dichtbij is en ik de munten af kan halen maar anders zou ik zeker een ander adres zoeken voor vervolgaankopen.
Beste Marja Brekeveld, Vervelend dat u dat zo heeft ervaren. Graag lichten wij uw afhaling nader toe. Bij nader onderzoek komen wij tot de volgende conclusie: Ten eerste komt u buiten openingstijden naar ons toe. Wij zijn dan ook niet de beroerdste om u binnen te laten. Ten tweede heeft onze collega u gevraagd naar uw bestelnummer. Deze kon u niet vertellen, u gaf zelfs ontwijkende antwoorden. Vervolgens bent u een monoloog begonnen over tal van andere onderwerpen. Op uw monoloog is onze collega niet ingegaan. Deze schepte namelijk verwarring. Het lijkt erop dat u geen rekening mee houdt dat een uitlevering zorgvuldig moet gebeuren. Wij verzoeken u in het vervolg uitsluitend tijdens onze openingstijden langs te komen en het afhaalbericht goed door te nemen. Wij stellen het ook op prijs als u rekening houdt met onze afhaalprocedure. Mocht u na aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam