Zeer goed snel en duidelijk

Had een paar producten bestelt was binnen 2 dagen bij mij thuis zelfs in deze moeilijke tijd echt top werk houden zo!

Alles prima

Goed op de hoogte gehouden via de track and trace en helemaal goed ontvangen in nette verpakking.

Betrouwbaar, snel en transparant

Goede website en duidelijke eenvoudige afhandeling

Perfekt!

Prefessioneel en betrouwbaar, ik ben 100 % tevreden.

Top kwaliteit en service

Inmiddels koop ik enkele maanden mijn zilverenmunten bij Goudpensioen. Dit gaat helemaal op de manier zoals ik het verwacht. 1 keer had ik een probleem met een online bestelling die op de een of andere manier (systeem technisch) niet goed ging. Dit werd uitstekend en snel verholpen, zodat ik alsnog snel mijn bestelling kon ophalen. Dit zorgde voor mij dat ik vaker terug ben gaan komen (en nu ivm corona) mijn bestelling online doe bij hen. Ik ben een uiterst tevreden klant!

Prettig en snel geholpen

Vriendelijk, prettig geholpen en goed geregeld

Een aantal verbeterpuntjes

Produkten in goede orde ontvangen. Echter op de dag van levering geen bericht van te voren gehad van levering en dat vindt ik voor waarde produkten een kwalijke zaak. En de levertijd wat aan de lange kant, maar goed het zijn uitzonderlijke tijden.

Alles was goed geregeld zowel het bestellen al met het afhalen

Goede zaak ga hier zeker meer kopen

Veel keuze uit munten, snel en veilig verzonden.

Alles keurig geregeld, snel en correct

Geen Klachten

Netjes en op tijd bezorgd en goed traceerbaar

Duidelijk en betrouwbaar

Dat zei ik al... duidelijk en betrouwbaar en handig en makkelijk af te halen.

Zorgeloos

Bij deze aankoop vind ik het belangrijk dat het veilig, accuraat en daardoor zorgeloos verloopt. Dit gevoel werd mij iedere x geboden. Fijn dat je zelf de winkel binnen kunt lopen en daarnaast ook online een bestelling kunt maken. Ik ben net een half jaar geleden begonnen met mijzelf hierin te verdiepen en dan zijn er veel vrgn. Ook deze worden beantwoord en je krijgt er geen zwaar en moeilijk gevoel bij. Dank en graag tot gauw!

Professioneel en betrouwbaar

Ik heb inmiddels al een paar keer gebruik gemaakt van hun diensten. Ik zal het ook zeer waarschijnlijk nog blijven doen.

Ik ben vlot en correct geholpen door Goudpensioen.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct een bevestiging daarvan. Vervolgens is de levering snel gedaan. Discreet en veilig verpakt. Top.

Geweldig gedaan Jochie

Precies zoals ‘t hoort

er is niets op aan te merken

Alles goed gegaan met bestellen en leveren

Goed werk

verzending is ook oké

Makkelijk bestel proces. Goed en duidelijke omschrijving. Mooie muntbaar!

Het is altijd moeilijk om via internet een betrouwbare leverancier te vinden. De professionele website heeft mij overgehaald om toch voor Goudpensioen te kiezen. De website is overzichtelijk en de eventuele vragen werden direct beantwoord. De levering was keurig verzorgd en de gouden munten waren mooi en zorgvuldig verpakt. Op naar de volgende order.

Top en volgens afspraak

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij goudpensioen en dit perfect en volgens afspraak gegaan.

Vriendelijke service

Vriendelijke service

Ruime keuze, goede klantenservice en snelle verzending.

Goudpensioen levert snel en tegen scherpe prijzen. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Via jullie site vond ik veel informatie over goud en zilver. Het was allemaal heel duidelijk. Mijn product was ook netjes en oprijdt thuis geleverd.

Ceintuurbaan 33

1072ES Amsterdam