goed adres

goed adres. jammer dat mikropakket nog niet duidelijker kan aangeven hoe laat chauffeur ongeveer komt. ook stond ergens vanaf 08.00 uur maar elders bleek dat ook 06.52 uur al mogelijk was. munt buitengewoon mooi en vakkundig degelijk verpakt. ook mooie brief bij de munt.

Quality before quantity

Goede prijzen, prima verpakking, snelle verzending!

Blij met de aanschaf

Snelle levering en goed verpakt aangekomen. Prijs wat aan de hoge kant maar in deze tijden zorgt dat ervoor dat er nog voldoende op voorraad was tov andere kantoren. Voor herhaling vatbaar.

prima afgehandeld

Uitstekende ervaring

Aankoop was snel verzonden en veilig thuis afgeleverd door Mikropakket.

Snelle levering..

Reliable, fair pricing, excellent people.

Very efficient, friendly, quickly filled out of stock back order.

Snelle levering en als enigste nog die het kan

Snelle levering ook in deze drukke tijd zeer tevreden

Super goed

De prijzen zijn super goed, want ze dalen en stijgen met de koersen. De levering is altijd goed ingepakt. Altijd op tijd. Als een munt niet meer op voorraad is word je hee netjes gebeld. Kort om goede service en prijs. Ps, mooie verpakkingen krijg je er bij. Groeten, Michel Vaatstra

Uitstekende service, ook in lastige tijden.

Bestelling kon niet geheel geleverd worden, telefonisch contact, goed afgewikkeld.

Eenvoudig bestellen van edelmetalen tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding conform genoemde levertijd. Langdurige perfecte klantrelatie waardoor ik goudpensioen 100% vertrouw.

Snel geleverd, goed verpakt.

gewoon goed, en sneller ontvangen dan verwacht

Overzichtelijk, betrouwbaar en snel

Prima service. Het kan zijn dat je iets langer moet wachten totdat de bestelling wordt verzonden, maar u wordt per mail op de hoogte gehouden. Wanneer u het pakket aanneemt moet er een legitimatie en handtekening getoond worden. Dit maakt het extra veilig

Snel en betrouwbaar

Fijne webwinkel

Waterdichte service

Hele goede service en gaan secuur om met je bestelling. Zelden zo'n professionele ervaring gehad.

Ook 2de keer goed

Dacht na 1ste bestelling doe gewoon 2de weer uitstekend.

Prima voor elkaar

Makkelijk te bestellen, en snel en goed geleverd

Eerlijk en snel en duidelijk

Prettig

Mooie producten, keurig telefonisch contact, goed advies gekregen, fijn geholpen en perfecte levering door mikropakket, met controle op id. Zeker aan te raden.

SUPER WINKEL!

Nu voor de derde maal munten gekocht bij goud pensioen, en wederom erg tevreden over de manier van service en levering. Door een storing was mijn track and trace helaas niet beschikbaar, maar werd daar keurig over gebeld, wat wil je nou nog meer, echt een top ervaring!

goed product

Extreem duur , aangezien 1 gram zilver minder dan 0,55€ kost

uitstekend

Goed en in de tail geholpen en snel geleverd. Dank!

Goed geregeld, bestellen, snelle levering...netjes verpakt helemaal,goed

In het algemeen goed geregeld.

Ik stelde onlangs, middels het contactformulier een vraag over prijs en levertijd van een gouden munt. Men mailde terug dat e e a uitgezocht zou worden. Omdat het lang duurde mailde ik nogmaals en toen werd mij verteld dat de mail in de Spam beland was. Merkwaardig. VERDER ben ik tevreden

Ceintuurbaan 33

1072ES Amsterdam