Pluspunten
Bestelling kwam super verpakt aan met een welkome extra. Ook kwam de bestelling eerder dan verwacht met de lwvertijd van de producten.
Pluspunten
altijd prima
Verbeterpuntengoudprijs mag wel iets meer met de markt mee fluctueren
Pluspunten
Keurig bedrijf die ook betalingen controleerde.
VerbeterpuntenIets snellere levering
Pluspunten
Ik had zelf niet goed opgelet met de naam van de geadresseerde. Omdat ik de pakketjes bij mn ouders af last leveren kwam de naam niet overeen. Dit is telefonisch heel goed opgelost. Zeer tevreden.
Pluspunten
Kwaliteit en betrouwbaarheid
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Er zijn geen negatieve punten !
VerbeterpuntenIk weet echt niet wat je nog kan verbeteren
Pluspunten
Alles gewoon perfect!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Alles al tot in de puntjes geregeld!!!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit.
Eerst aanlevering was niet goed gegaan. Was gewoon thuis maar niemand heeft aangebeld. Hierdoor moest ik zelf een nieuwe afspraak maken. Wat eigenlijk alleen maar kon tussen. 10 en 14. Gevolg is dat je dan pas op zaterdag geleverd krijgt
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pakketbezorger is niet top. Vorige keer had hij het 7 huizen verder afgegeven en een onlees papier achtergelaten. Deze keur gelukkig thuis, wel een behoorlijke tijd tussen afleveren goudpensioen bij micropakket en de werkelijke bezorging
Pluspunten
Nog niet ontdekt.
VerbeterpuntenAnder koeriersbedrijf gebruiken dan Mikropakket. De aflevertijden blijven maar oplopen. Ik heb op zo'n dag wel meer te doen dan alleen maar op de koerier te wachten.
Beste Patrick Steer, Bedankt voor uw feedback. Wij hebben uw bestelling 20 december 2018 ontvangen. De aangegeven levertijd was 5 tot 10 werkdagen. Uw bestelling is op 21 december 2018 naar u verstuurd. Dat is een dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst en ruim binnen de aangegeven levertijd. Door de feestdagen had Mikropakket het drukker dan normaal gesproken waardoor de levering van Mikropakket niet de volgende werkdag was, maar nog steeds binnen de 5 tot 10 werkdagen. Wij vertrouwen erop u hierbij van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Mooie website, helder en duidelijk.
VerbeterpuntenWensen van klant beter lezen en wat mee doen. Voorbeeld: we hadden aangegeven bij opmerkingen dat we de 2 munten kochten voor onze kinderen ivm ons 12,5 jarig huwelijk en dat we de munten apart verpakt wilden hebben. Helaas kregen we de munten in 1 zakje ipv 2 zakjes.....jammer.
Pluspunten
They have a variety of products and located in Amsterdam.
VerbeterpuntenPrice & training to the staff!
Pluspunten
Betrouwbare winkel en goede kwaliteit
Bij veel munten is vermeld: prijs op aanvraag. Uitgelegd is, dat dit te maken heeft met leveringsmogelijkheden. Ik vind het niet leuk, om voor elke munt te moeten bellen. Ik zou ook geen oplossing weten hoe het wel zou kunnen.
Beste Steven, Bedankt voor uw feedback! Voor oudere munten die niet meer geproduceerd worden, is maatwerk voor nodig. U kunt uw overzicht met de munten die u zoekt opsturen naar: [email protected]. Wij gaan dan voor u aan de slag. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam