Pluspunten
Al eerder besteld, nooit problemen gehad. Zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Minder gebruikelijke munten te koop, goed bereikbare winkel.
VerbeterpuntenDe meeste prijzen zijn minder gunstig dan bij andere online verkopers.
Pluspunten
100% vertrouwbaar
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Professioneel en daadkrachtig personeel. Zelfs als er een geplande levertijd niet haalbaar is en je mogenlijk denkt dat je door derden bent opgelicht, is een telefoontje van 30 sec. al voldoende om weer helemaal kalm te worden.
VerbeterpuntenWellicht is het handig dat er op een doorgeschakeld 06-nummer ook opgenomen wordt zodat je niet onnodig ongerust raakt.
Pluspunten
Veel op voorraad, munten zijn overzichtelijk weer te geven op zowel website als in de winkel.
VerbeterpuntenWas er op een zonnige maandag, om 10:55. Winkel zou om 11:00 opengaan, maar meneer kwam met zijn vriendin pas om 11:20. Geen excuses, geen vriendelijke gezicht. "Wacht maar even, ik ga opstarten." Vijf minuten later nog geen reactie, dus naar binnen gewandeld. Hem hierop aangesproken en hij reageerde nonchalant: "Gaat u tegen mij schreeuwen?". Tegen een dove. Nauwelijks klantvriendelijkheid of oogcontact. Grote minpunt, de volgende keer laat ik het gewoon bezorgen.
Goedendag, Vervelend dat u onze service zo heeft ervaren! Graag willen wij u nog het volgende hierover informeren. Onze medewerker had niet door dat u doof bent. Vanuit het loket heeft hij de deur open gedaan, echter heeft u dit natuurlijk niet gehoord, waardoor u niet wist dat u al binnen kon komen. Het verlaten van het loket is wegens veiligheidsreden niet mogelijk. Wij hebben nogmaals met de betreffende medewerker gesproken en hopen dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze excuses voor het voorval! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Zie hierboven.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede communicatie. Klantgericht.
Pluspunten
Prima afhandeling order
Transport, moet nu hele dag gaan zitten wachten wanneer de chauffeur komt, daarvoor is mijn tijd te kostbaar.
Positive
price compared to other companies. reliability.
Suggestionsa couple of coins had a small scratch or had a small stain. due to opening hours it´s impossible to buy directly in the store. so due to shipping prices it´s not possible to buy only one or two coins. Saturday morning would be a great day to buy.
Dear Julian, Thank you for your feedback! All of our BU / Uncirculated coins are delivered exactly as we receive them from the Mint. As silver is a delicate metal, there is always a chance the coins will have some scratches or imperfections. However, we hope you are still enjoying your purchase. Due to security reasons, it's not possible to open our store at the weekend. Kind Regards, Goudpensioen
Pluspunten
Nakomen afspraken/ betrouwbaarheid. Goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
adequate service nadat bleek dat de leveringsduur nogal lang uitviel waardoor het product niet op tijd bij ons bezorgd kom worden.
VerbeterpuntenZou het mogelijk zijn ook kleine goudbaartjes (5 en 10 gram) in voorraad te hebben?
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback! Wij zullen uw feedback meenemen en met uw wensen rekening houden voor onze voorraad management. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Prijs kwaliteit van product en dienstverlening optimaal. Eerlijk betrouwbaar bedrijf.
VerbeterpuntenVeel webwinkels in goud en zilver adverteren met de lage premie boven spotprijs. Misschien is het een idee om op de site een premievergelijking te noemen t.o.v. andere winkels of toe te lichten waar de prijsverschillen door ontstaan. Verder is het misschien verstandig om ook een link op te nemen naar waar je edelmetaal kan verkopen. Verschil tussen in en verkoopprijs noemen is ook wenselijk voor sommigen. Kortom lang verhaal, maar komt erop neer dat de site wat interessanter wordt als ie dynamischer is. Prijsvergelijking (in verkoop), actuele infornatie (of artikelen) met forum enz helpen daarbij.
Beste Ronald, Bedankt voor uw feedback! Wij zullen uw verbeterpunten meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Snelle levering en veilgheidcheck door middel van ID en handtekening.
Pluspunten
Directe levering bij bestelling
VerbeterpuntenBij bestellen van grote hoeveelheden munten gouden of zilveren Kunnen ze naar de klant geen korting aanbieden
Beste Santy Ludwig, Bedankt voor uw feedback! Als er korting bij een product mogelijk is, staat dit in de staffelkorting. Helaas kunnen wij bij uw bestelling van vier zilveren munten geen korting geven. Indien u van plan bent een grote hoeveelheid munten te kopen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
uitstekende zaak ,bezorging uitstekend .
Pluspunten
Mooie site, betrouwbaar verpakt en verzonden.
VerbeterpuntenZal vast niet zonder reden zijn, maar had graag met creditcard kunnen betalen
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! Wegens de hoge kosten die aan een credit card zijn verbonden, hebben wij deze betaalmogelijkheid niet. U kunt gemakkelijk bij ons betalen met iDeal of een bancaire overboeking. Indien u nog vragen heeft, horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenWaarom 14,95 verzendkosten bij iedere bestelling? Dat moet echt goedkoper kunnen.
Beste Daan Zandbergen, Bedankt voor uw feedback. Graag vertellen wij u hoe de verzendkosten zijn opgebouwd. Een gedeelte bestaat uit het waardetransport en een gedeelte uit de verzekering. De kosten hiervoor zijn echter hoger dan de kosten die wij aan onze klanten doorberekenen. De verzendkosten waren bij u bekend voordat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Het is ook mogelijk om uw bestelling in onze winkel op te halen. Indien u nog vragen hierover heeft, horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
prima webshop
Pluspunten
Super snelle levering erg blij mee
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam