Pluspunten
Op voorraad is ook echt op voorraad.
VerbeterpuntenNiet de goedkoopste maar wel betrouwbaar en snel.
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en uitstekende service.
Pluspunten
Dit is een geweldig bedrijf! Alles wordt tot in de puntjes verzorgd van het bestellen van producten tot aan het bezorgen. vragen stellen? niets is teveel! ik geef goudpensioen een ruime 10
VerbeterpuntenVoor de zakelijke ondernemers zou het handig zijn als er een mobiele app wordt gemaakt zodat ze ook onderweg gerust kunnen bestellen van producten.
Pluspunten
Erg snelle levering van producten als die op voorraad zijn,de producten worden netjes en stevig verpakt bezorgt. Het leuke is dat je de producten in een soort fluwelen zakje krijgt met het bedrijfslogo erop.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Aangegeven lervertijd komt overseen met de praktijk.
VerbeterpuntenOp de omschrijving staat voor een van de 3 bestelde producten dat het in een hoesje uitgeleverd word. Maar in de praktijk was dit ook in een blister. Nu had ik hiervoor extra blisters bij bested. Helaas had ik er ook nog 1 nodig voor een andere zending van andere partij. Dus 9 over! en enkele euro's te veel uitgegeven.
Beste Hans Worm, Bedankt voor uw feedback! Onderaan de productomschrijvingen van de bestelde munten staat aangegeven hoe de munten worden geleverd. In uw geval stond bij de gouden Kangoeroe munt dit niet goed aangegeven. Onze excuses hiervoor. U kunt de overige muntcapsules terugsturen waarna wij het aankoopbedrag zullen terugstorten. Neem hiervoor contact met ons op. Producten worden geleverd zoals die door de smelter aan ons worden geleverd. Dit kan met of zonder muntcapsule zijn. Indien een product niet in een muntcapsule geleverd wordt, ontvangt u deze in een munthoesje. Indien u nog vragen hierover heeft horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
makelijke site,
Verbeterpunteniets te duur dan andere ,
Pluspunten
Gaat zoals gehoopt en verwacht. Prima
VerbeterpuntenNiet echt, zag er allemaal goed uit.
Pluspunten
Verzorgde verpakking en mooie presentatie van het product.
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering.
Pluspunten
Vooral de snelle levering en de mogelijkheid om zonder bijkomende kosten bestellingen af te halen ervaar ik als zeer positief
Pluspunten
duidelijkheid, vriendelijkheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaar Snel geleverd
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam