Was de eerste keer de aanschaf snel en goed

Was de eerste keer aanschaf bij goudpensioen, duidelijk te vinden wat we wilde. En de levering was keurig zoals gezegd werd. Geeft vertrouwen om daar vaker te bestellen

Great and fast service.

I have ordered some silver. payment was made with a bank account that is not in the name of the purchaser so a small investigation needed to be done. it was done professionally and very fast.

Alles is super

Precies zoals de plaatjes en beschrijving wordt het geleverd Alleen Fed ex de transporteur maakt er een potje van ,Zending zou op maandag voor 18.00 uur geleverd zijn om 17.15 kreeg ik bericht van Fed Ex dat ik Niet thuis was ,heb notabene de dag vrijgenomen en de hele dag in de tuin naast de postbus gewerkt. Boze brief naar FedEx gestuurd 15 min later reactie ,zending wordt dinsdag bezorgd. Om bij mij te komen moeten ,e een weg af rijden die bijna 3km lang is en een bezorger zei mij eens dat ze 20 min besparen als ze het de volgende dag bezorgen.maar enfin over goudpensioen niets dan lof. Mijn aanbeveling neem een andere bezorgfirma zodat jullie geen sterren kwijtraken door een fa die niet alles op orde heeft Met vriendelijke groeten Ries Meijer.

Munten toppie, levering matig

Munten geweldig! Echter levering niet -zoals bij andere leveranciers- in een capsule? maar in een gewoon plastic zakje. Oogt een beetjje armoedig.

Helaas bij t afhalen 3 kwartier buiten moeten wachten

Hi, t verloopt altijd heel soepel, aleen deze x moest ik ruim 45minuten buiten wachten. Ondanks dat ik alleen mn pakketje kwam halen. Niemand die even aangaf hoelang t zou duren v te voren. Dat was jammer. Dan had even iets anders kunnen doen. T ee stond ook een koude wind en ik was daardoor ook helemaal verkleund. Wellicht een idee dat als klanten buiten staan te wachten en t gaat even duren wellicht dit even communiceren. Dan kan de klant zelf bepalen te wachten of later terug te komen. Met dank voor alle verdere goeie service. Die oprecht en concreet.

Makkelijk..

Simple and easy..

Altijd goede service!

Ik koop al meerdere goud- en zilveraankopen bij Goudpensioen gedaan, en altijd even goede service. Zeker aan te raden!

hopelijk ook prima met de verkoop aan u met de tijd

prima verlopen

veilige neutrale verpakking bezorgd op gewenste dag enkele leuke extras bijgevoegd

Heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten en erg mooi en goed verpakt allemaal! Het was super snel in huis, zeker een aanrader.

Snelle levering, vriendelijke service.

Online bestellen en ophalen in de winkel wanneer het je uitkomt. Heel snelle, efficiente en vriendelijke service.

Ik ben tevreden

Lage prijzen

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden, en hebben een snelle levering.

Perfecte service

Perfecte afhandeling

Goede, snelle en betrouwbare levering!

Goudpensioen is top alleen de verzendservice zette de doos met 3000 euro aan zilver gewoon voor de deur helaas. Dit terwijl ik thuis was..

Prachtige zilverbaartjes en snelle service

Snelle service en duidelijke communicatie

In 1 woord “goed”

Niets op aan te merken!

Website is duidelijk,ik kon makkelijk vinden wat ik zocht ,verzenden ging perfect en snel en veilig,,dus volgend jaar bestel ik weer n muntje erbij voor mijn kleinzoon!

Goede service jammer van verzendkosten

Goede en snelle verzending is alleen erg jammer van de veel te hoge verzendkosten met DHL dat kan een stuk voordeliger gewoon aangetekend en verzekerd, of nog beter gratis.

Gemixed

Ik was zeer blij met de voorraad die ze hebben en de prijs die ze ervoor vragen. Alleen qua vragen beantwoorden kan het allemaal wat minder kortaf, wat meer klantvriendelijk, the American way.

Heeft goed uitgepakt!

Voor het eerst goud en zilver gekocht bij Goudpensioen. Een kennis van mij uit Amsterdam had al eerder - ik meen cash - zilver gekocht en had goede ervaringen. Verder daaraan vooraf heb ik heel goed alle reviews gelezen om vertrouwen te krijgen, dat als ik mijn geld overmaak, dit ook goed geregistreerd en bevestigd werd. En dat deed het! Ik ben het gekochte gaan ophalen. Kon heel snel. Werd ook vriendelijk geholpen. Daar word je blij van! Ga zo door Goudpensioen!

Uitstekende munten en snelle levering.

Een ruime selectie aan munten op voorraad tegen goede prijzen. Kon snel vinden wat ik zocht en bestellen. Levering was snel en goed verpakt. Ga hier zeker opnieuw bestellen.

Perfect!

Prima alles!