Bestelling bij goudpensioen ging heel goed en netjes. Thuis laten bezorgen, dus heel makkelijk.
Beste Ruud, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Originele beoordeling
Bestelling bij goudpensioen ging heel goed en netjes. Alleen de levering via FedEx is waardeloos, nog steeds niets in huis en dat voelt niet goed al 3 dagen de hele dag thuis gebleven, want natuurlijk is een handtekening vereist. 2 maal service dienst FedEx gebeld, zij geven mij helemaal gelijk, maar zeggen er weinig aan te kunnen doen. Dus advies, andere expediteur zoeken! Ik hoop dat ik morgen het pakketje wel eens ga ontvangen.
Mooie munten bezorgd volgens aangegeven , Keurig en optiijd
Beste Jolanda, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Makkelijk bestellen, snel geleverd.
Beste M., Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Via website zilveren munten besteld, goede uitleg via de site en snelle zekere levering van de items. Bestel ik zeker nog een keer.
Beste Erik, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Alleen maar positief over dit bedrijf en hun producten.
Beste Rob, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Mijn bestelling is snel verzonden, en was daardoor snel in huis. Verpakt in een leuke etui, met als extra een flesopener. Zeer aan te raden.
Beste John, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Had zilveren munten besteld en was de satijnen cadeau verpakkingen vergeten mee te bestellen, heb contact gezocht met de klantenservice en die stuurt ze gratis mee met mijn bestelling!! Top klantenservice, en niet omdat ze nu gratis zijn, maar omdat ze daar aan denken, zoals gezegd TOP!!
Beste Chris, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zending ziet er goed uit
Beste Jenny, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Snel geleverd en vriendelijke medewerkers
Beste Egbert, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelle levering. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Online gouden baar besteld en dezelfde dag met dringende overschrijving het bedrag overgemaakt. Volgende dag is de koers gestegen en krijg ik doodleuk bericht dat ze mn geld terugstorten en ik aan de nieuwe prijs kan bestellen. In mijn ogen kan je beter elders je goud bestellen!
Beste Ken Braeken van Eco-star, Via deze weg zullen wij u een reactie geven aangezien ons telefoongesprek plotseling werd verbroken en u niet meer opneemt. Een directe betaling is vereist na het plaatsen van een bestelling. Dit betekent dat u direct de betaling dient uit te voeren en niet de volgende dag. Uw eigen nalatigheid heeft ervoor gezorgd dat wij uw bestelling niet hebben kunnen accepteren. Om voor u een uitzondering te maken omdat u meer dan 13.000 Euro een aankoop deed is niet mogelijk. Uw bestelling is op 14 november geplaatst, uw betaling hebben wij pas 16 november 2021 ontvangen. In uw bericht geeft u aan dat u dit direct heeft gedaan. Dit is vreemd omdat u einde van de dag op 15 november pas bericht stuurde dat u het heeft overgemaakt met een overzicht. U snapt toch wel dat 15 november geen 14 november is? Het lijkt erop dat u dit niet begrijpt. Graag leggen wij nogmaals uit dat u de betaling direct dient uit te voeren na het plaatsen van uw bestelling en niet een dag later. Het lijkt er ook op dat u uw gelijk wilt halen door het achterlaten van meerdere negatieve feedbacks. Dit is een rare manier van handelen. Wellicht dat in uw handel van installateurs van centrale verwarming in Aartselaar te België dit een normaalste gang van zaken is? Op uw vraag of het verstandig is om uw aangekochte goud in de kluis in uw bedrijfspand of thuis te bewaren. Verwijzen wij u naar uw verzekeringsmaatschappij of beveiligingsmaatschappij. Wij hopen dat u inmiddels begrijpt wat het woord “direct” betekent. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Dit was mijn eerste bestelling bij goudpensioen en ben erg tevreden. Levering was snel en munten zagen er prachtig uit.
Beste Anton, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw eerste bestelling. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ik ben een Beginnende belegger de service is uitermate snel binnen 2 dagen opgehaald. Het bedrijf nam ook netjes de tijd om mijn toekoemstige beleggingen ook al heel even te kunnen zien en dat geeft een motivatie om door te gaan en terug te komen bij goudpensioen natuurlijk.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gelopen. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Niet best
Beste Coen Gundelach, Door een technische storing was de kluis om 11:00 niet open waardoor u niet gelijk uw bestelling mee kon nemen. Wij willen u nogmaals bedanken voor het begrip en geduld dat u hiervoor had. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Mijn bestelling werd super snel verzonden en geleverd. Duidelijke communicatie over mijn pakket. Hele goede ervaring!
Beste Pien, Fijn om te lezen dat u uw bestelling snel heeft mogen ontvangen. Wij zien u graag weer terug met uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Op tijd geleverd , precies wat ze op de website laten zien. Leuk en nuttig om te geven. Ga hier zeker nog eens bestellen
Beste Ries, Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Wij zien uw nieuwe bestelling tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Netjes te woord gestaan aan de telefoon en geholpen met mijn bestelling. Mijn bestelling ophalen ging heel zorgzaam, veilig en correct. Vriendelijke medewerker of eigenaar die door zijn interesse en kennis de tijd nam om vragen te beantwoorden en wat te vertellen.
Beste Cindy, Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Het was de eerste keer dat ik goud aanschafte maar de website is duidelijk en overzichtelijk wat het proces erg vergemakkelijkte. Na het bestellen kreeg ik heldere updates via de mail en kon ik snel mijn bestelling ophalen. Ook nog eens vlak in de buurt, ideaal!
Beste Sabine, Fijn om te horen dat alles na wens is verlopen. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Nette levering geheel volgens verwachting. Wel deze keer een zeer lange levertijd, maar ook dit was vooraf aangekondigd.
Beste Patrick, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Duidelijke website, redelijke prijzen, eenvoudig bestellen. Daarna goed op de hoogte gehouden van verdere afwikkeling en bezorging. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Tim, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Duidelijke website makkelijk te bestellen perfecte bezorging!
Beste Renee, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Top dienst
Beste Ahmad, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zeer snel na plaatsing bestelling. Producten kwalitatief zeer goed. Heldere communicatie.
Beste Ben Brandsma, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pakketje zou door fedex afgeleverd worden. Het tijdstip dat ze aangaven kon niet en handtekening nodig, want ik had een begrafenis. Wilde ik doorgeven, maar wat een werk! Eerst app downloaden, veel persoonlijke gegevens invullen en uiteindelijk mijn creditcard gegevens. Waarom hebben ze dat nodig als ik alleen informatie wil doorgeven over een pakketje dat ik ontvang?? Dat ging mij te ver , afgezien van het feit of ik wel zo’n creditkaart überhaupt bezit. Uiteindelijk is het pakket gewoon bij de buren afgeleverd. Wat een afgang. Duizenden euro’s aan goud en dan gewoon bij de buren afleveren. Als dit jullie aflevermethode blijft, zijn jullie een goede klant kwijt! Ik ben hier echt niet over te spreken, terwijl ik voorheen erg tevreden was.
Beste Francis Schiltkamp, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Originele beoordeling
Beste Francis Schiltkamp, Gecondoleerd met uw verlies! Via een separate e-mail hebben wij deze link gestuurd waar u in het vervolg uw aflevering kunt wijzigen: https://ask.fedex.com/help/nl-nl/verzenden-ontvangen/no-one-at-home Wij vertrouwen erop een passende oplossing voor u te hebben gevonden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Wel verzorgd & professioneel ingepakt en afgeleverd. Zeer blij met de munten!
Beste Fan, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Veilig, snel en top service. We kregen er zelfs een chocolade euro erbij. Super bedankt! En ik blijf waarschijnlijk terug komen. Prijs is overigens ook netjes. Ongeveer 200 euro marge voor geldpensioen. Beter dan de meeste.
Beste Wensis Rompas, Bedankt voor uw review! Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam