Goudpensioen ons goed bevallen

Bestelling bij goudpensioen ging heel goed en netjes. Thuis laten bezorgen, dus heel makkelijk.

Seer professioneel

Mooie munten bezorgd volgens aangegeven , Keurig en optiijd

Gewoon prima.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Snelle zekere levering, veel keuze.

Via website zilveren munten besteld, goede uitleg via de site en snelle zekere levering van de items. Bestel ik zeker nog een keer.

Mooi product en snelle levering

Alleen maar positief over dit bedrijf en hun producten.

Snel verzonden, en goed verpakt.

Mijn bestelling is snel verzonden, en was daardoor snel in huis. Verpakt in een leuke etui, met als extra een flesopener. Zeer aan te raden.

Fijne en klantvriendelijk

Had zilveren munten besteld en was de satijnen cadeau verpakkingen vergeten mee te bestellen, heb contact gezocht met de klantenservice en die stuurt ze gratis mee met mijn bestelling!! Top klantenservice, en niet omdat ze nu gratis zijn, maar omdat ze daar aan denken, zoals gezegd TOP!!

Bestelling gaat altijd vlot

Zending ziet er goed uit

Duidelijke website

Snel geleverd en vriendelijke medewerkers

LET OP - NIET EERLIJKE VERKOPERS!

Online gouden baar besteld en dezelfde dag met dringende overschrijving het bedrag overgemaakt. Volgende dag is de koers gestegen en krijg ik doodleuk bericht dat ze mn geld terugstorten en ik aan de nieuwe prijs kan bestellen. In mijn ogen kan je beter elders je goud bestellen!

Snelle levering, munten in uitstekende conditie

Dit was mijn eerste bestelling bij goudpensioen en ben erg tevreden. Levering was snel en munten zagen er prachtig uit.

Ik ben een Beginnende belegger de service is uitermate snel binnen 2 dagen opgehaald. Het bedrijf nam ook netjes de tijd om mijn toekoemstige beleggingen ook al heel even te kunnen zien en dat geeft een motivatie om door te gaan en terug te komen bij goudpensioen natuurlijk.

Moest later maar terug komen, kluis kon niet open, monteur was onderweg.

Niet best

Super snel en veilig

Mijn bestelling werd super snel verzonden en geleverd. Duidelijke communicatie over mijn pakket. Hele goede ervaring!

Super goed , erg tevreden.

Op tijd geleverd , precies wat ze op de website laten zien. Leuk en nuttig om te geven. Ga hier zeker nog eens bestellen

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en geholpen met mijn bestelling. Mijn bestelling ophalen ging heel zorgzaam, veilig en correct. Vriendelijke medewerker of eigenaar die door zijn interesse en kennis de tijd nam om vragen te beantwoorden en wat te vertellen.

Overzichtelijk, snel en makkelijk

Het was de eerste keer dat ik goud aanschafte maar de website is duidelijk en overzichtelijk wat het proces erg vergemakkelijkte. Na het bestellen kreeg ik heldere updates via de mail en kon ik snel mijn bestelling ophalen. Ook nog eens vlak in de buurt, ideaal!

Geheel volgens verwachting

Nette levering geheel volgens verwachting. Wel deze keer een zeer lange levertijd, maar ook dit was vooraf aangekondigd.

Snel, goed, zorgvuldig, alles klopt, wat wil je nog meer?

Duidelijke website, redelijke prijzen, eenvoudig bestellen. Daarna goed op de hoogte gehouden van verdere afwikkeling en bezorging. Wij zijn zeer tevreden.

Duidelijke website makkelijk te bestellen perfecte bezorging!

Tevreden

Top dienst

Snel en kwalitatief uitstekend.

Zeer snel na plaatsing bestelling. Producten kwalitatief zeer goed. Heldere communicatie.

Aflevering product zeer teleurstellend.

Pakketje zou door fedex afgeleverd worden. Het tijdstip dat ze aangaven kon niet en handtekening nodig, want ik had een begrafenis. Wilde ik doorgeven, maar wat een werk! Eerst app downloaden, veel persoonlijke gegevens invullen en uiteindelijk mijn creditcard gegevens. Waarom hebben ze dat nodig als ik alleen informatie wil doorgeven over een pakketje dat ik ontvang?? Dat ging mij te ver , afgezien van het feit of ik wel zo’n creditkaart überhaupt bezit. Uiteindelijk is het pakket gewoon bij de buren afgeleverd. Wat een afgang. Duizenden euro’s aan goud en dan gewoon bij de buren afleveren. Als dit jullie aflevermethode blijft, zijn jullie een goede klant kwijt! Ik ben hier echt niet over te spreken, terwijl ik voorheen erg tevreden was.

Snel & professioneel

Wel verzorgd & professioneel ingepakt en afgeleverd. Zeer blij met de munten!

Uitstekend!

Veilig, snel en top service. We kregen er zelfs een chocolade euro erbij. Super bedankt! En ik blijf waarschijnlijk terug komen. Prijs is overigens ook netjes. Ongeveer 200 euro marge voor geldpensioen. Beter dan de meeste.

Ceintuurbaan 33

1072ES Amsterdam