top

product snel ontvangen

Kwurig geregeld

Snel geleverd , netjes verpakt, goede kwaliteit vizier.

Prima en snelle levering en snelle reactie op vragen. Prima product geleverd gekregen.

Top,snel geleverd

Jammer van dat er meer besteld moet worden i.v.m minimaal bedrag aanbesteding,voor de rest goed service,ondanks de weinige winst die door firma is behaald,anyway Merci

Review wordt al gevraagd terwijl helm nog niet is geleverd

Bestellen en keuze is oke. Review pas vragen als produkt ook daad werkelijk is geleverd

Ik had snel een helm nodig en bestelde er eentje en de volgende dag gelijk in huis. Echt top service!

Correct en snel

Supersnelle levering

Prima ervaring , zeer correcte prijs en de dag na bestelling geleverd , zeer tevreden dus

Stoere helm

De prijs kwaliteit is heel hoog bij deze helm en was ook nog eens heel snel geleverd

Top specialist

Top service zeer mooie helm snelle service snelle bezorging gewoon n top verkoper

Snelle bezorging Top product!

Snelle bezorging en top producten. Wel even vragen naar de maattabel maar dan heb je ook precies wat je wil! Kwaliteit!

Fantastische service, snel en efficient

Na mijn bestelling kreeg de helmen binnen 24 uur op mijn adres geleverd.

Super fijne ervaring met Helmspecialist. Een hele goede helm voor een schappelijke prijs. Daarnaast ook nog eens super snelle levering (binnen 24h) en duidelijke communicatie via de update-mails. Echt een aanrader!

Goede en nette service

Vriendelijke man die goed advies gaf.

Hele snelle levering

Bizar snelle levering en helm picobello in orde.

Snelle levering en leveren top producten.

Mijn ervaring is ze leveren A merken goede pasvorm en kwaliteit en voor een lage prijs en uiteraard snelle levering aan huis.

Goed, goedkoop

Heb een erg goede helm gekocht voor mooi prijsje dankzij een aanbieding. Ben er tot nu toe erg blij mee dus van mij een 9.

Boa experiência, a repetir

Serviço rápido e entrega na data prevista

• Você nos recomendaria? sim

Alles was zoals omschreven

Snelle levering zoals vermeld ,handige duidelijke site,producten zoals omschreven. Helemaal goed!

Mooie helm ontvangen en snelle service.

Helm voor mijn zoon besteld. De volgende dag kon ik hem er al blij mee maken.

Uitstekende levering en helmen

Binnen 12 uur een Helm besteld en bezorgd!!

geweldig product en service!!!

Ik moest een helm bestellen i.v.m. de helm plicht vanaf 01-01-2023. Mijn man wilde graag een helm met een Britse vlag erop en die verkochten ze bij de Helmspecialist. Ik in mijn enthousiasme de bestelling geplaatst zonder naar de maat te kijken. De helm was daarom te klein aangekocht. Ik mocht hem ( zonder problemen ) terug sturen en omruilen voor de goede maat. Op 06-01-2023 heeft de Helmspecialist nog even contact opgenomen of ik nog steeds een ruiling wilde of hem terug had gestuurd. Ik gaf hierbij aan dat het om een ruiling ging voor de goede maat en de medewerker zou hem die dag nog versturen. Geen woord van gelogen want op 07-01-2023 is de helm afgeleverd. Top product! Wij zijn blij met de snelle en goede service!

2 helmen op maandag besteld en volgende dag in huis . Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en een nette aflevering door bezorger. Goede kwaliteit helmen . Zeer tevreden. Ik zou helmspecialist zeker aanbevelen bij andere .

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen