Super service!

Afgelopen week een motorhelm besteld. Eerst telefonisch contact op gehad met de klantenservice over de maat. Duidelijke uitleg gekregen en daarna meteen de helm besteld. Bij ontvangst was er een defect aan de nieuwe helm. De klantenservice heeft dit euvel perfect opgelost. Dit bedrijf heeft alles uiterst goed onder controle!

Snel bezorgd, fijne lichte helm

Snel bezorgd, fijne lichte helm

Snelle levering goede prijs / kwaliteit verhouding

Fijne site snelle levering

Gebruiksvriendelijke site . Snelle levering . Erg tevreden

Goede service en een bedrijf dat me denkt

Alleen wat op de site staat klopt niet ‘vandaag besteld morgen in huis’

Topservice!

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, artikelen snel in huis en omruilen is geen probleem. Zeer vriendelijke medewerker(s)!

Bestelling is heel aangekomen. Top producten! Raad zeker aan en bestel vanaf nu hier als t nodig is.

Snelle levering, mooi product

Snel en netjes op de hoogte gehouden

Goede ervaring.

Naar wens en snelle levering!

Maken waar wat ze zeggen

De gekozen helm werd de volgende dag al afgeleverd en is precies wat ik van verwachte.

Snelle levering van mijn bestelling

Mijn scooter handschoenen snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van het bestel traject.

Perfecte service verlening

2x retro helm besteld, voldeed niet aan onze eisen. Terug gestuurd en binnen 2 werkdagen stond het geld weer op mijn betaalrekening.

Mooi helm

Bestelling was zeer snel geleverd.

De maattabel onvoldoende

Ik heb volgens de maattabel een helm besteld, zelfs een maat groter genomen! Nu blijkt dat de helm als nog niet over me hoofd krijg. En ik heb een normaal hoofd;-)! Heb dus twijfels of die tabel voor iedereen bruikbaar is! Nu nog een maat groter besteld, benieuwd of die wel past. Verder is de helmspecialist goed bereikbaar en spullen snel in huis!

Betrouwbare shop met riante keuze

Zeer snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden nadat je besteld hebt.

Vertrouwelijk en snel

Vertrouwelijk en snel binne

Super fast thx

Super fast send

Snelle service goed verpakt mooie helm goede pasvorm

mooi en degelijk product, voor dat geld

Ik had enkele vragen over het product, en het werd bijna ter plekke beantwoord, door het meedenken en oplossingsgericht handelen .

Had een bestelling geplaatst en door een misverstand had ik iets dubbel besteld . Voor dat ik hier zelf achter was van een mail gekregen met de vraag en daarna keurig het teveel terug gestort Echt een aanrader

Top bedrijf en service

Top bedrijf en service