Top bedrijf en service

Had een bestelling geplaatst en door een misverstand had ik iets dubbel besteld . Voor dat ik hier zelf achter was van een mail gekregen met de vraag en daarna keurig het teveel terug gestort Echt een aanrader

Top bedrijf en service

Exact geleverd wat is afgesproken. Supersnel.

Exact geleverd wat is afgesproken. Supersnel.

Snelle levering, goede prijzen

Zeer snel,goed!

Snelle levering en een goede kwaliteit helm.

Het is fijn als een aankoop zo vlekkeloos verloopt!

Snel

Mooie pasvorm sluit goed

Snelle levering van mijn bestelling

Snelle levering van mijn bestelling en goed op de hoogte gehouden van het bestel traject. Dank hiervoor.

Snelle levering van mijn bestelling

Snelle levering van mijn product en goed geïnformeerd over het bezorg traject.

Snelle levering van mijn product en goed geïnformeerd over het bezorg traject.

Prima helm

Prima helm, zit goed. De maat is prima, en de vizor die erin zit is fijn, want hij zit niet in de weg met een bril. Snel en goed beschermd geleverd.

niet gewenste artiekel

krijg een artiekel tegen dat ik besteld heb

niet gewenste artiekel

krijg een artiekel tegen dat ik besteld heb

Helemaal top en snelle levering

Snelle levering en zeer uitgebreide keuze

Mooi en goed product ,en helder en duidelijk gecommuniceerd na vragen.

Ik had enkele vragen over een gekocht product, en er werd direct op geantwoord en goed uitgelegd.

Mooi en goed product ,en helder en duidelijk gecommuniceerd na vragen.

Snelle goede levering

MT Street jet helm op de website uitgezocht en besteld. Uit voorraad de volgende dag in zeer goede staat al geleverd.

Snelle goede levering

Dalweg 15