Uitmuntend

Prima pasvorm snelle bezorging

Snelle levering, goede kwaliteit

Besteld, snel geleverd en goede kwaliteit

Prima ervaring nette helm

Een van de betere webshops!

Ik heb mijn nieuwe airoh helm gekocht en nadat bij het bestelle iets fout ging vanuit mijn kant de volgende dag de klantenservice gebeld, direct zeer goed geholpen uiterst vriendelijk personeel! En erg kundig in wat ze doen. Zeker een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe helm.

Ik bestelde hem in de nacht en kreeg hem dezelfde dag.

Goede kwaliteit, snelle levering

Helm + handschoenen besteld van goede kwaliteit. Binnen een dag geleverd

perfect

reeds de 3-de keer dat ik op die site bestel,altijd snelle levering en zeer goede producten,kan het alleen maar aanbevelen

Vlugge levering mijn eerste bestelling was maat te klein retour vlot verlopen tweede bestelling weer zeer vlot gegaanb ben te vreden .

Snel en zeer correct

's Middags helm besteld (maatvoering goed uitgelegd) volgende dag begin middag al in huis. Heel netjes verpakt en helm perfect. Mooie uitvoering gekozen en zeer blij met nieuwe aankoop !

Goed en snel geleverd

Goed en duidelijk

super

super snelle levering en netjes verpakt

Top klantendienst !!!

Ik had me in eerste plaatst gemist in mijn bestelling. Had direct eeb mailtje gestuurd eb dit werd direct rechtgezet zodat ik toch het juiste artikel heb dat vind ik super ! Rap toegekomen en het product is wat ik zocht !!

Zeer vlotte bestelling

Kon niet beter

TOP

Gisteren besteld, vandaag al bezorgd, perfecte pasvorm, blij mee, prima service

Zeer snel de aankoop binnen. Helaas verkeerde maat. Maar top!!

Scooterhelm besteld. Binnen 3 dagen in huis. Snel en probleemloos ontvangen. Heel blij mee

gewoon goed

gewoon goed geregeld

Overzichtelijk, duidelijke taal. Snel geleverd

De site is overzichtelijk. Alles is duidelijk. Je vind snel wat je zoekt. Snel geleverd ook. Dikke prima!

Mooie producten en super service

Snelle en goede levering van de helmen. Bij 1 helm zaten vlekken. Keurig opgelost dmv korting

Betaalbare helmen met een snelle verzending

Een helm kopen vind ik zelf niet zo leuk. Eigenlijk vind ik iedere helm wel leuk op de foto, maar als ik hem opzet helemaal niks. Toch hoort een helm bij een goede bescherming. Dan maar een uitkiezen die goed bij mijn scooter past qua design, en met de meest vriendelijke prijs, en die hebben ze in overvloed. Snel geleverd en prima product!

Helaas was de maat van de helm te klein, maar het retourneren was geen probleem, de terugbetaling was heel snel en het email contact was ook erg goed en snel.

Mijn helm zit goed comfortabel

Je hebt allemaal tocht gaten die je kon openen en sluiten en ziet er goed uit

sneller ervaring en een goede kwaliteit helm

Een hele fijne site om de beste helm te vinden. Wel jammer dat er geen foto's zijn van mensen die de helm ook daadwerkelijk dragen. De levering was snel en keurig. Er zat ook een hoes bij de helm zodat je hem mooi kan opbergen! heel fijn!

Verwacht

Ik heb natuurlijk niet de duurste helm gehaald en het doet wat het moet maar heel jammer dat airpod pros er niet onder kunnen en je hoort de wind heel hard

Mooie site en snelle verzending

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen