Professioneel, correct, service gericht en doen wat ze beloven

Zeer heldere ne god werkende website. Product binnen 24 uur ontvangen, goed verpakt, voorzien van alles wat nodig is om het eventueel te retourneren. Financiële afwerking ook keurig binnen enkele dagen plaatsgevonden.

Lange zoektocht om een geschikte en mooie helm te vinden, bij de helmspecialist kwam ik al gauw een gave helm tegen die ik op vrijdag laat in de middag had besteld, en zaterdag middag had ik uhm al op naar werk snelle service!

Betalen voor retourzending

De helm was te klein (we hadden wel hoofdmotief gemeten) en om deze te kunnen ruilen moet je de volledige verzendkosten zelf betalen. Niet van deze tijd.

Uitstekende service

Zeer snel verzonden en geleverd ,, Een aanrader !!

Perfect service

Top en for minder betaald

Korrektheid bij levering!!!

Het was aangenaam om uit de kataloog te kiezen en je eigen model en kleur terug te vinden.

Topservice. Mooie helm en goede pasvorm,ook voor brildragers

Snel, adequaat en professioneel - tegen een scherpe prijs

Kriega R22 motorrugzak gekocht. Zeer scherpe prijs, zeer snel geleverd. Prima webwinkel.

Mooie helm geleverd van goede kwaliteit

Goede kwaliteit Snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering ar

Perfect passende helm en snel geleverd.

Helm fijn op tijd geleverd

Is alleen jammer dat er geen retour bon bij zit als de helm niet past en je besteld een andere dan zou je als een retourbon bij zat die ene helm direct mee kunnen geven aan post.nl nu moet je eerst naar een retour punt gaan zoeken en voldoende frankering erop plakken dat vind ik eigenlijk te omslachtig dat is bij de meeste internet bedrijven niet meer nodig jammer

Helm had een losse stiknaad en kan zonder kosten m omruilen

Sneller dan verwacht!

Zowel het opnemen van de telefoon, beantwoorden van je vragen en het verzenden/ontvangen van de bestelde spullen gingen allemaal erg makkelijk en heel snel. Kunnen een hoop online bedrijven van leren!

Uitstekend!

Goede prijs, kwaliteit en levering.

Zeer bekwaam

Zeer goed geholpen Vriendelijke mensen

Mooie collectie, snel geleverd

Heldere website, goede filtermogelijkheden. Heb Shark Nano Jethelm gekocht, de dag na bestellen geleverd. Hij past perfect en de kleur komt goed overeen wat ik op de site zag. Leuke korting ook nog en Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Goede snelle service

Snelle levering en duidelijke communicatie als er een probleem is

Prima levering mooie prijs goede kwaliteit

Prima levering mooie prijs goede kwaliteit

Zeer nette helm voor ģoede prijs

Levering was mooi snel. Helm ziet er degelijk uit. En de pasvorm is super. Dochter is er blij mee

Bij dit bedrijf zit je goed qua prijs, kwaliteit en snelheid van levering!

Dit is mijn 2e aankoop (eerder motor winter handschoenen) en weer is de levertijd super snel - 2 dagen. De helmen zijn zoals op de website. Ze zijn zeer licht en het design is mooi. De prijs is zeker concurrerend te noemen. Ik had wel een beetje keuzestress, het assortiment is uitgebreid. :) De website hielp mij er goed doorheen!

Snel, goed en zeer tevreden

Snel geleverd en een super product!

Superservice

Voorraad klopt altijd door eigen voorraad. Communicatie is snel en accuraat. Snelle levering en goede prijs. Topper!

Wat een snelle levering van de helm en dat voor die prijs. Hij zit als gegoten. Ik ben er erg blij mee.

goede service

Nette helm keurig op tijd geleverd. Ik had moeite om de kinband op de juiste lengte te krijgen. Ik ben daar keurig mee geholpen door Marko van de klantenservice.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen