Goede snelle levering

Snelle levering van een goed product

Snelle levering, en product als omschrijving

Alles klopte gewoon

Precies edan n geleverd wat bateld is. Snel produkt klopt. Alles klopt

Leuke site met veel keuze.

Heb een helm online gekocht en had hem snel thuis ondanks dat ik in Duitsland woon. Zal zeker weer iets hier online kopen en de prijzen zijn goed.

Goede helm, prima levering

Prijs kwaliteit verhouding is ruim voldoende. Handig aan deze helm is dat het voor stuk helemaal omhoog kan. Ideaal voor bril gebruikers. Met een opklapbare zonnebril maakt het een 'luxe' helm. De levering was netjes verpakt, goede uitleg over het verzenden en mooi op tijd. Tevreden klant. Op naar veel km rijden met deze helm.

Beperkte voorraad.

De helm die ik wilde bestellen bij helm specialist zou al 3 maanden wereldwijd nergens meer leverbaar zijn. Dus werd mij een goed alternatief aangeboden. Deze heb ik toen besteld, maar voldeed niet aan mijn wensen. Retour kosten voor de koper, helaas. En intussen was ik erachter dat de helm die ik wilde elders nog gewoon te bestellen was. Volgende dag in huis. De volgende keer kijk ik dus eerst elders.

Zeer snelle en goede service!

Zeer snelle en goede service!

Nette levering

Vrijdag avond besteld, woensdag gekregen. Zal wel met de drukte te maken hebben. Pakket zag er netjes uit en het artikel ook. Kreeg helaas geen mail dat het pakketje verzonden was. Misschien is een melding " brievenbus-post" een optie (pakje kreeg ik door brievenbus). Dan weet je dat er niet thuis hoeft te blijven. Ruim assortiment, dus veel keuze. Zeer tevreden over dit bedrijf, zal hier vaker dingen bestellen.

snel en probleemloos

Makkelijk bestelproces. En razendsnel geleverd.

LS2 Spitfire matt black: DE helm die ik zocht

Uitstekende keuze mogelijkheden en de helm gevonden die past bij mijn HD springer softail. Mijn Roof uit 1999 vervangen voor een LS2 Spitfire. Snelle levering en tevens snelle omruiling. Uitstekende service.

Topservice

Goede snelle service Savonds besteld volgende ochtend thuis Goede uitleg voor de maat van de helm ook Zeer tevreden

Helm past precies

De helm valt precies in maat, helemaal in orde.

Snel geleverd, goed verpakt. Telefoon werd snel opgenomen, toen ik vragen had!

Gewoon weg een fantastische.

Mijn ervaring met de Helmspecialist was uitstekend. En was heel snel bezorgd en goed verzorgd. En in vind dit ook een aanrader om daar ook andere spullen bij te bestellen.

Wat een snelle service!!

Geweldige ervaring! Telefonisch contact was uitstekend. Ik had de verkeerde maat besteld. Retour ontvangen bedrag super snel teruggestort gekregen. Klasse bedrijf.

Super,

Hele vlotte service! En heel content van de helm.

Supersnelle verzending en goede service

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ontving ik al binnen 5 minuten de track & trace code van Post NL in mijn mail! Nog nooit zo snel meegemaakt. Top! In de orderbevestiging was ook gelijk een retourformulier meegestuurd. Niet dat ik deze ga gebruiken want de helm past perfect. Maar het is wel fijn mocht je toch een product retour willen sturen. De helm die ik had besteld had ik al eens eerder gekocht hier in de stad. (Voor 10 euro meer) dus de prijs kwaliteit verhouding is ook super. Mocht ik weer een helm nodig hebben ga ik hier zeker weer bestellen.

100% TEVREDEN

Prachtige helm voor mooie prijs en snelle levering binnen de 24 u.

Top!!!

Prima prijs en razendsnelle levering!!!

Zeer behulpzaam

Na een zoektocht mijn rpha11 Superman bij dit bedrijf gevonden . Goede communicatie en service. Goed verpakt verzonden .

Top service!

Snelle levering, helmen goed ingepakt. Eén helm teruggestuurd vanwege de maat (was té groot voor mij). Keurig te woord gestaan door medewerker en het geld is binnen 2 dagen teruggestort. Dit bedrijf is een aanrader.

goede service aan de telefoon vriendelijk

goede service aan de telefoon vriendelijk

Snelle en goede levering

Eerst gebeld voor informatie over de maat van de helm, werd netjes te woord gestaan. Bestellen ging super makkelijk, Zeer snelle levering. Product voldoet helemaal aan mijn verwachting. Top, ik ben blij.

makkelijk bestellen , snelle levering, netjes verpakt

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen