Scooterslot besteld 24 uur later geleverd.

Goede site, goede prijzen en snel geleverd. Top bedrijf! Mvg Olaf van Dam.

Snel en een goede prijs

Duidelijke site, snel geleverd, en een nette prijs! Hartelijk bedankt

Gewoon top

Waar voor je geld

Snelle levering. Goede ( retour ) service

Ben op zoek naar een helm voor op de scooter. Tot nu toe twee geprobeerd maar blijken te klein. Dus retour. Levering en afhandeling verlopen prima! Nu de derde helm bestellen. Nog een maatje groter.

Geweldige Helm

Blij met mijn aankoop. Mooie helm, goede pasvorm, en zeker niet duur. Volgende dag al bezorgd. Aanrader dit bedrijf.

Mooie afgewerkte helm vlotte bedienig top

Fijne ervaring goed product

Product boven verwachting, en een hele fijne service, en vriendelijk personeel

Helm blijkt 'over de datum'

Ik ben erachter gekomen dat de helm die ik gekocht, ruim over zijn officiele gebruiksdatum is van 5 jaar. Wat inhoud dat het eigenlijk een te oudehelm is geworden om te verkopen! (daarom zat er zoveel korting op denk ik) Ik had liever gehad dat ze de productiedatum hadden vermeld, dan had ik een echte keuze! Maar het verzenden en het verdere uiterlijk van de helm is prima.

Alles heel vlot verlopen

Prima service zondag besteld en dinsdag al in huis, alles heel goed verpakt zodat er zeker niks beschadigd kon worden. Top!!

Voldoende

Uw klantenservice is top alleen vind ik het heel jammer dat de kosten voor het retouren van een product voor de klant zijn.

Zeer snel en goed

Volgens mij valt er aan jullie service niets meer te verbeteren binnen 24 uur mijn helm binnen super.

Omslachtige retourprocedure

Het aanbod van helms is prima, maar wat betreft de retourprocedure vind ik helmspecialist erg matig. Met name omdat je als consument opdraait voor de kosten van de retourzending. Bij een gemiddelde besteding van +/- €100,- mag je toch verwachten dat de verkoper de kosten voor retourzending op zich neemt.

overzichtelijk en snel

Prettige website, mijn keuze snel kunnen maken. De levering was lekker snel. Goed geregeld!

Goed adres

De Crossbril was er al snel met de post

Snelle levering precies wat je besteld

Ik had een helm besteld en kreeg precies wat er in de plaatjes en omschrijving stond ook was de levering erg snel.

Prima bedrijf

Snelle levering en prima verpakt . Helm zit heerlijk

Super !

16u besteld volgende morgen in huis. Top !!

Superservice

Voor 20 uur besteld, vlg dag om 11 uur binnen. Perfect eigenlijk nog sneller dan naar de winkel gaan. Absoluut aanrader

Erg goed, Goede service

Erg goed, Goede service

Heel goed geholpen

Prima en snel mailcontact gehad en de volgende dag mijn helm binnen.

Snel en nette prijs

Hier geldt wel "vandaag besteld is morgen in huis " Daar kunnen velen nog wat van leren. Mooi kettingslot voor een nette prijs.

Vrijdag besteld, zaterdag middag in huis. Past perfect en het is een super mooie helm, is het geld HELEMAAL waard!

Zeer snelle en goede service. Helm ziet er goed en deugdelijk uit .

Snel, adequaat, scherpe prijs

Niets op aan te merken: helm was voorradig, scherp geprijsd. Besteld einde middag en de volgende dag inderdaad in huis. Tussendoor goed op de hoogte gehouden (en ook niet te veel). Prima!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen