Op voorraad en snel geleverd

Bestellen ging eenvoudig. Bestelde artikel was snel geleverd.

Ik had vrijdags mijn helm besteld, zaterdags al binnen gekregen.

zeer netjes, eerste x helm te klein maar geen probleem bij terugsturen

zeker aanrader!

Helm werd snel bezorgd ziet er precies zo uit als op de foto’s netjes verpakt en precies de goede maat zeker een aanrader als ik weer een helm koop!

Goede prijzen, snelle levering top

Ik kan hier heel kort over zijn....de zeer snelle levering en goede prijzen zijn voor mij zeker de redenen om hier een bestelling te plaatsen. De mogelijkheid om ook eerst nog te passen is natuurlijk ook een grote plus daarmee bereik je net dat beetje extra boven een standaard webwinkel. Een dikke duim.

Extreem goede service en snelle levering. Ik ben echt heel erg tevreden. Was duidelijk en makkelijk om te bestellen op de site en de site werkte ook heel erg goed.

Prima website. Goed prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.

Prima duidelijke website. De prijzen zijn netjes en volgende dag al (gratis) levering.

Uitstekend!

Snelle levering en goede service. Het product voldoet aan de verwachting.

Service-gericht

Betaalknop Bancontact (B) werkte niet op iOS. Werd netjes en snel verder geholpen toen ik hierdoor een fout maakte bij afronding bestelling. Zeer snelle levering.

Uitstekende producten

Ik heb een helm en slot gekocht. De artikelen zijn zoals verwacht. Snelle service en duidelijke website met diverse artikelen.

goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe helm

na het bestellen van een vizier( dat niet paste) voor mijn oude helm heb ik een mail ontvangen dat mijn gebruikte helm te oud was en geen goed bescherming zou geven bij een eventueel ongeval, zij hebben aangegeven dat ik wel even langs kon komen voor het uitzoeken van een nieuwe helm. ik ben daar goed geholpen en zou hun aanbevelen bij familie en vrienden.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Super und schnell

Sehr schnelle Lieferung, guter Preis Kann ich nur weiterempfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering!

Helm zoals verwacht en precies zoals op de foto; komt door duidelijke foto’s. Snelle levering, dus kon de volgende dag al rijden! Ik had ook een hoes besteld, daar had iets meer uitleg (door bv tekening) bij kunnen zijn; zitten nu 2 punten (hoeken) in de hoes. Eentje valt mooi over het zadel, maar de aan voorkant had mijn inziens 2 punten moeten hebben voor het stuur. Nu zit de hoes dus scheef over m’n scooter. Maar.. past wel en het is een dikke stevige hoes!

Schnell, einfach und passt

Das Visier was ich bestellt habe kam sehr schnell an. Das ganze lief super einfach und die einzige Seite wo es auf Lager ist. Bin positiv überrascht.

Kopen-versturen-in huis zoals beloofd

Duidelijke site Communicatie snel via mail Wat beloofd wordt op de site, wordt waar gemaakt…klasse

Zeer goed!

Zeer goed!

Verzending super snel en goed. Enige minpunt is zelf de retour kosten betalen

snelle levering, goede service

De bestelling werd zoals gewoonlijk de volgende dag geleverd en doordat ik een account heb belden ze 's avonds zelfs nog of ik wel het juiste vizier had besteld want ze konden de helm waar het voor was niet vinden in de bestel geschiedenis.

Ik goede website met goede producten. Ze leveren wat je verwacht.

Snelle reactie en service TOP

Mooie goeie helm Goeie site

Product als verwacht en snel geleverd

Product als verwacht en snel geleverd

Keurig verpakt en op tijd verstuurd

Prima berichtgeving en verzonden zoals beloofd

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen