Zeer snelle levering. Product voldoet perfect aan de verwachting.

Zeer snelle levering. Product voldoet perfect aan de verwachting.

Levering netjes op tijd

Nette zaak! Doet wat ze zeggen, zoals het eigenlijk ook hoort!!

Toffe webshop veel keuze en supersnelle levering

Uitstekend service

Echt top service! Meedenken, zeer vriendelijk,betrouwbaar en flexibel!absoluute aanrader !

Snelle service en prima kwaliteit

Helm was snel geleverd en zit prettig. Maattabel op de site lijkt goed te kloppen en de kwaliteit voelt prima. Bij deze helm ook geen last van mijn oor als ik een oortje in heb.

Geen ervaring

Prima vizier, perfecte pasvorm.

Prima helm, goeie prijs en snel geleverd!

Duidelijke website, volgende werkdag geleverd. De helm voldoet aan de verwachting. Prijs/ kwaliteit verhouding meer dan prima!

Gewild duidelijk en simpel

De beschrijving was erg duidelijk. Makkelelijk. Plus de varpakking was goed bescherm.

Vlotte levering

Goeie site, vlotte levering.

Super.

Mijn eerste bestelling hier gedaan ben hier super tevreden over. Snel geleverd en prijs kwaliteit is zeer goed. Ik raad deze webshop ten stelligste aan.

Keurige levering en snel

Mooie helm tegen goede prijs. Snelle levering en keurig verpakt.

Positief !

Snelle levering;correcte afhandeling !

Picobello

Alles zoals het moet

Zeer goede service en snelle verzending.

Voor het eerst een helm online gekocht en ik moet zeggen dat is me prima bevallen. Duidelijke omschrijving over de helm en snelle verzending. Dit is voortaan my place to go om een helm te kopen.

Prima geholpen ,snelle levering .

Prima,snel en goede levering.

Prima, snel en goede levering.

Zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken nagekomen . Levering op tijd en ook t omruilen van een andere maat verliep vlot

Very swift

Very happy with follow up, response and packaging.

Snelle levering en goede kwaliteit

Net zoals verwacht een goede helm uitgekozen en was helemaal zoals ik voorgesteld had. Ook heel snel geleverd! TOP!

Erg tevreden

Erg tevreden

Snelle levering! Mooie helm.

In de avond besteld. Volgende ochtend de Vito helm in huis. Goed verpakt. Product in uitstekende staat ontvangen. Erg mooie helm! Maar helaas was de pasvorm niet goed, dus gelijk retour gestuurd. Als het vizier goed zat dan zat de sluiting tegen het strottenhoofd te drukken. En als je de helm verschoof en de sluiting zat goed bij je kin, dan zat het vizier halverwege je ogen. Niet fijn dus. Dus dit model is niet geschikt voor mijn vorm hoofd. Jammer want het was een coole helm!!

Snelle en goede levering.

Er valt niet veel over te schrijven. Gewoon snelle en goede levering. Leuke aanbieding.

Echt Top!

Jullie zijn echt goed bezig Mooi site ruim keuze en in prijzen div Voor ieder wat wils !

Snel en goed

Snel en goed

Hebben de zaken goed voorwlkaar

Als een van de weinigen kan je zien of een product ook leverbaar is. Donderdag een helm besteld en vrijdag geleverd, Ben bijzonder tevreden

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen