Te klein

Normaal heb ik altijd xl, deze viel als ren l dus te klein, weer retour gestuurd

Zéér tevreden!

Razendsnel geleverd. Mooi en goed passend materiaal.

Snelle levering, goede helm voor weinig geld.

Jethelm voldoet geheel aan de verwachtingen.

Gewoon top

Ik had een vizier besteld hij was optijd binnen en netjes verpakt top service

Prima betaalbare goede systeemhelm LS2

De LS2 Systeemhelm is een prima betaalbare systeemhelm inclusief de Pinlock bevestiging. En dit alles voor maar 159 euro! De helm doet niet veel onder voor mijn andere Schuberth helm maar de LS2 is wel aanzienlijk goedkoper. Nu maar afwachten of het een kwaliteits helm is over de komen de jaren.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Super en fijn geholpen

Goede uitleg van medewerker en super snelle levering ben zeer tevrede

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke site, goede en uitgebreide beschrijvingen van de producten. Snelle levering en goede voorraad indicator. En ze hebben mooie prijzen.... Volgende keer bestel ik weer bij de helm specialist. Voor herhaling vatbaar!!!!

Netjes verzonden en snel

Duidelijke foto s geen verborgen kosten bij bestellen. Zal vaker hier kopen Prima

goeie service

Ruim aanbod, snelle levering!

Snelle reactie op artikel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering, goede prijs en product voldoet volledig aan de verwachting. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen om je aankoop te doen.

In het weekend besteld en dinsdag reeds geleverd in België. De helmen zijn super & waren ook goed verpakt. Een aanrader!!!!

Onbekend maar zeer goed bevallen, top.

Wij zochten snel een betaalbare helm, via zoekmachine kwamen we hier uit, en naar zeer tevredenheid, duidelijke site, groot aanbod maar makkelijk door te zoeken, goede prijs verhouding en gelukkig binnen 24 uur thuis. Top site.

toppperdetoptop

Goed advies & uitleg gekregen in aankoop helm, en vergelijkende helmen mogen proberen

Super snel en duidelijk

Wat een topbedrijf zeg! Ik had een aantal vragen over een helm die ik had gezien. Deze vragen werden telkens super snel beantwoord en erg duidelijk. Eenmaal besteld, lukte het mij niet om de zonnevizier te wisselen. Ik heb een mailtje gestuurd en binnen VIER minuten had ik antwoord. Super snel dus. Sowieso bedankt naar Bart die mij deze hele tijd ontzettend goed heeft geholpen. Dikke 5 sterren waard!!!

Snelle levering, goed product, maar verpakking al een open geweest?

Product voldoet, ik vermoed dat de verpakking al eens open geweest is (teruggestuurd door iemand anders?), mede op basis van een vergelijking met unboxing video's van deze helm. Zo zat het zakje met boekjes etc niet meer aan de helm zelf vast. Zoals gezegd: doet niks af aan de kwaliteit van het product, maar wel aan de beleving dat je echt iets nieuws koopt.

Leuke winkel met vriendelijke medewerkers

Beide medewerkers die mij hebben geholpen met mijn helm/handschoenen/jas waren super aardig en hadden veel verstand van het motor rijden !

Heel snel en netjes geleverd

Netjes en snel geleverd

Goed geïnformeerd en snelle lervering

Prima helm geadviseerd en snel geleverd

goede klantenservice

op 20januari had ik een helm besteld via helmspecialist, nu was deze zending echter nooit aangekomen. de klantendienst heeft alles in het werk gesteld om deze zending te achterhalen, terwijl Postnl totaal hun verantwoordelijkheid ontliep! Na 47dagen blijft Postnl nog steeds bij hun standpunt dit pakket correct te hebben afgeleverd, waarop helmspecialist vandaag op eigen kosten mij nu een nieuwe helm heeft opgestuurd. mooi van helmspecialist dat zij dit doen, terwijl postnl hier zwaar in de fout is gegaan. hoedje af voor de klantendienst van helmspecialist

Mooie helm en de volgende al in huis! Snelle service!

Goed product

Goed product met een mooie prijs. Snelle levering. Zeer tevreden.

Perfect !

Goede service Snelle service Vriendelijk personeel Kortom een aanrader !

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen