Voldoet maar niet geweldig

Mijn vorige was een vinz en die zat lekkerder over de oren maar was niet in wit , deze moet ik mijn oren goed doen als ik hem op heb , net of de zijkant te kort is

topervaring

Correcte promotie met extra korting Snel antwoord Snelle levering Goede commuicatie

really polite and nice service. superfast

really polite and nice service. superfast

goede service

Prima helm voor mijn 25 km/u scooter

Gisteren besteld de volgende dag direct geleverd, de helm voldoet meer dan verwacht. Lichtgewicht en prima pasvorm op het hoofd. Kortom zeer tevreden met deze lichtgewicht helm.

top

besteld volgende dag in huis hele snelle levering helemaal top

Snelle reactie op vraag, daarna snelle levering

Snelle reactie op vraag, daarna snelle levering

Mijn helm besteld en de volgende dag was ie er al. Netjes ingepakt en afgeleverd. Top !

Top dealer

Good price and best quality, thanks for all

prima behandeld

bestelling op tijd gekregen en netjes verstuurd top

Goede klantenservice

Heb het product eerst niet ontvangen, ik kreeg direct reactie van de klantenservice, zij deden mij het voorstel om het probleem op te lossen en de verzendkosten te vergoeden. Nu wordt het in 2 dagen teruggestort en het overnieuw verzenden wordt geregeld vanuit Helmspecialist, ik hoef geen berichten te sturen naar PostNL, dit wordt gedaan voor mij, erg fijn!

Fantasties

Goed geholpen niks te klagen

Alles naar wens en snel geleverd

De bestelling goed en snel geleverd

Snel en correct geleverd

Prima service en goed product

Snelle nette levering!

Goed telefonisch advies. Helm netjes verpakt en volgende dag inhuis! Had per ongeluk de verkeerde helm besteld. Na 1 telefoontje de order nog kunnen wijzigen:). Vriendelijk personeel!

Goed product

Goed en mooi product en snel geleverd.

In eerste instantie snelle reactie

Ik had een vizier besteld en ontvangen, maar er zat onder de folie een kras. Dit heb ik gemeld en in eerste instantie kreeg ik n snelle reactie. Nu ben ik echter al bijna een week aan t wachten op t verdere verloop en afhandeling.

Uitstekende service

Ik had om 19:55 een bestelling geplaats in de hoop dat hij de dag erna nog optijd geleverd zou worden. De volgende dag werd het al om 11:00 geleverd. Top service!

beste keuze

past zeer goed op mijn helm

Snelle levering en een goede helm voor een zeer leuk prijsje!

Top sevice

Zeer goede en snelle service en bezorging Zeer uitgebreid aanbod van helmen Zeker een aanrader

Goed product, snelle service, hoge verzendkosten

Ik heb twee balaclava's besteld. Goed product, voldeed aan de verwachting, snel geleverd. De balaclava is een dun mutsje en is verpakt in een klein doosje (brievenbus). De standaard €4,65 verzendkosten vond ik fors ten opzichte van het product. Daar zou in gedifferentieerd kunnen worden lijkt me. Verder is alles aanbevelingswaardig

S middags besteld de volgende dag in huis

Prima helm

Licht in gewicht. Prettig draag comfort.

Spupper slecht helm is veel the klein en is niet goed af geslote

Supper slecht helm is veel the klein is ook veel the laat gelevert

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen