Very fast shipment

Prima helm voor weinig geld

Na eerst contact te hebben gehad uiteindelijk een helm besteld en die bevalt goed voor een scherpe prijs

Snelle en correcte levering

Duidelijke site, goede service en snelle levering. Wat moet ik meer schrijven…

Vito Jet Bruzano helm mat zwart besteld - snelle levering

Geleverd op de dag dat ze aangegeven hadden. Geen opmerkingen of aanmerkingen. Goede prijs/kwaliteit

++ schnelle Lieferung ++ Helm wie beschrieben ++ gerne wieder ++

++ schnelle Lieferung ++ Helm wie beschrieben ++ gerne wieder ++

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs, snelle levering

Snelle levering, ze houden goed je op de hoogte van de status bestelling

Goedkoop en snel

Voor een goede prijs had ik binnen twee dagen twee helmen in huis ! Blij mee, kan ik weer scooteren.

Top product

Goed geadviseerd. Snelle bezorging. Duidelijke uitleg. Ik raad dit bedrijf aan als u op zoek bent naar een goede helm.

Goed bereikbaar, snelle levering, service.

Kwaliteit en betaalbaar

Mooie helm voor het geld. Snelle verzending

TOP

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit.

Eenvoudig bestelproces en snelle bezorging

Het bestellen vd helm inclusief bluetooth systeem ging eenvoudig en de bestelling was binnen 24 uur afgeleverd. Het bezorgde was helemaal overeenkomstig van wat ik besteld had. Geen opmerkingen.

Goede helm snel opgestuurd Echt een aanrader

Ben super geholpen door klantenservice!!!!

Service is erg goed. Ben niet zo handig met webshops had dus achteraf 2 helmen besteld. Daarna klanten service gebeld en alles was met 2 tellen geregeld. Gewoon 1 helm ontvangen en binnen de kortste keren m'n te veel betaalde centen ook weer terug op m'n rekening. Dus al met al dik tevreden!!!

snelle en correcte levering

mijn helm was perfect meteen en ook snel geleverd . zo hoort het te zijn, kan echt niet beter.

Snel geleverd en comfortabele helm

Donderdag avond besteld en zaterdag kwam het al binnen. Netjes verpakt en zit er fijn.

Blij en gelukkig met deze keuze.

Op de side mij helm uitgezocht, en gelijk besteld. De volgende dag al binnen, en vond het een geweldig model. Zeker met de voor en achter verlichting. Het gewicht en pasvorm is ook top.

Zeer snelle levering

De helm die ik besteld had bleek te klein. Een grotere besteld, die twee dagen later geleverd werd. De andere teruggestuurd en na twee dagen was het geld terug gestort.

TOP

Alles super gelaufen sehr schnelle lieferung danke MFG

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Alles prima in orde.

Alles prima in orde.

Snelle en goede service

Snel en correct

zoals het hoort, je besteld iets en je krijgt het zoals afgesproken.

prima bedrijf

Bestelling ging makkelijk en werd keurig volgens afspraak geleverd.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen